14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNoi câştigători în cursa pentru "brânză"

Noi câştigători în cursa pentru „brânză”

Max McDougall, în vârstă de 22 de ani, din Brockworth, a câștigat prima cursa de coborâre pentru bărbați, după ce s-a oprit și a coborât pe dealul Cooper. Veteranul câştigării a 22 de ediţii, organizate în ultimii 15 ani, Chris Anderson, de 31 de ani, nu a concurat anul acesta fiind în vacanță.
Ca de fiecare dată, mulţi participanţi s-au rostogolit, pur şi simplu, la vale, ca să ajungă jos cât mai repede. Şi tot ca în fiecare an, unii s-au ales cu glezne sucite sau alte răni care, însă, nu le-au redus entuziasmul.
După o pauză de un an, când poliția a avertizat împotriva utilizării unei roţi adevărate de brânză, o imitație de brânză din spumă ușoară a fost înlocuită cu articolul autentic.

A doua cursa pentru bărbați a fost câștigată de Ryan Fairley, în vârstă de 29 de ani, de la Brockworth, care a adus acasă un dublu Gloucester pentru a noua oară.

 

Cursa pentru femei a fost câștigată de Flo Prime, de 28 de ani, care a câștigat pentru a patra oară un dublu Gloucester, după victorii în 2008, 2016 și 2018, dar a reușit să-și luxeze glezna.
„Dacă te duci repede de la început dealul va face restul”, a spus ea.
Cursa pentru coborâre a bărbaților a fost câștigată de canadianul Mark Kit, de 21 de ani, din Toronto, care a fost inspirat să participe la vizionarea filmelor de brânză în rolul unui copil.
Evenimentul neobișnuit a fost sărbătorit de secole, prima astfel de cursă a avut loc în 1826. Se crede că tradiţia ar putea proveni dintr-un ritual păgân, pentru a sărbători întoarcerea primăverii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS