Actriţa Sofia Vergara a creat o linie de lenjerie modelatoare pentru plinuţe. Ea vrea ca fiecare femeie să arate și să se simtă bine când se îmbracă. Și acum actrița oferă soluția perfectă doamnelor care au câțiva colăcei pe talie cu noua sa colecție de lenjerie modelatoare Comfort Shape.
Noua linie de lenjerie face parte din EBY (Empowered By You), un brand de succes creat de vedeta din „Modern Family” în urmă cu câțiva ani, în parteneriat cu Renata Black. Îmbrăcămintea modelatoarea va transforma corpul oricărei femei, fără să-l distorsioneze sau să-l sufoce, potrivit tabu.ro.
Împreună cu partenera sa de afaceri, Sofia Vergara a testat timp de 9 luni treizeci de versiuni diferite ale lenjeriei intime modelatoare. Actrița în vârstă de 46 de ani se declară mai mult decât mulțumită de rezultatul muncii ei: „Sunt confortabile, dar sculptează perfect silueta, mascând imperfecțiunile, oferind sprijinul necesar femeilor dinamice”.

Colecția Comfort Shape conține piese vestimentare pentru toate gusturile, în toate mărimile, de la XS la XL sau 4XL. Doritoarele pot alege între două opțiuni, body modelator sau chilotul modelator cu talie înaltă. Ambele variante costă 32 de dolari și sunt disponibile doar în culori nude.
10% din vânzări vor fi redirecționați către Fundația Seven Bar, o organizație nonprofit care ajută femeile să iasă din sărăcie și să-și deschidă propriile afaceri.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.