Acasă Magazin (VIDEO) Japonia: Noua zonă tematică, numită Fantasy Springs, va fi construită la...

(VIDEO) Japonia: Noua zonă tematică, numită Fantasy Springs, va fi construită la Disneyland

-

 

O nouă zonă va fi deschisă Disneyland din Tokyo, în 2022, şi va fi numită Fantasy Springs, a declarat, marţi, Toshio Kagami, preşedintele Oriental Land Co., potrivit www.japantimes.co. Compania care deține parcul Disneyland din Japonia a început un mare proiect de extindere a acestuia, în valoare de două miliarde și jumătate de dolari.
Zona tematică va adăuga patru atracții noi în parc pe baza unor filme populare Disney. Două vor include „Peter Pan”, în timp ce ceilalți vor evidenția „Frozen” și „Tangled”.
Extensia include trei restaurante și un nou hotel de 475 de camere care va privi peste parcul tematic din Urayasu, prefectura Chiba, a spus operatorul.
„Ne-ar plăcea ca acest lucru să devină singurul de acest fel din lume”, a declarat Toshio Kagami, CEO al Oriental Land Co., într-o ceremonie inedită, ținută într-un cort în locul construirii parcului.
Vizitatorul președintelui și CEO-ul Walt Disney, Robert Iger, a declarat: „Suntem foarte entuziasmați să adăugăm magie acestei lumi de fantezie și minune. … Abia aşteptca această nouă lume magică să prindă viață”.
Aproximativ 250 de miliarde de dolari vor fi investiți în construcții, făcând Fantasy Springs cel mai costisitor proiect de la Tokyo Disney Resort, care include și Tokyo Disneyland, potrivit operatorului. Dimensiunea extinderii planificate va fi pe o suprafață de 140.000 de metri pătrați, fiind cea mai mare din Tokyo DisneySea de la deschiderea sa în 2001.
Parcul Disney de la Tokyo a avut anul trecut 32 de milioane de vizitatori, dar continua să se confrunte cu o concurența agresivă din partea Universal Studios Japonia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Liviu Dragnea rămâne în închisoare, a decis instanţa supremă. Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins contestaţia în anulare făcută de...

Grefierii au pensii de serviciu, nu speciale

Sindicatul Dicasterial, care reprezintă o parte din personalul auxiliar din instanţe şi parchete, recţionează la discuţiile privind tăierea pensiilor speciale.