Acasă Magazin A doua ediție a evenimentului JCI Cycling Day din anul 2019, sâmbătă...

A doua ediție a evenimentului JCI Cycling Day din anul 2019, sâmbătă în Craiova

-

Craiovenii sunt invitaţi sâmbătă, de la ora 10.30, la o plimbare pe bicicletă pentru a sărbători venirea primaverii. În fiecare primăvară, în luna mai (13-19 mai) se organizează în întreaga țară ”Săptămâna Națională a Voluntariatului”, un eveniment național anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații și cât mai mulți voluntari.

Tema acestei ediții este ,,Voluntariat pentru Dezvoltare Durabilă”, prin care atragem atenția asupra Agendei 2030 – agenda care cuprinde 17 Obiective adoptate de liderii lumii pentru a răspunde celor mai mari provocări actuale în scopul construirii unui viitor mai bun .

Acţiunea constă într-o plimbare pe biciclete având următorul traseu: Parcul N. Romanescu (monument) – Bld N. Romanescu – Str. Corneliu Coposu – Str. Ana Ipatescu – Str. Caracal – Str. Henri Coanda – Str. Calea Bucuresti – Bld. Decebal (pauza hidratare Metal Lemn) – Bld. Dacia – Bld. Carol I – Pasaj Universitate – Str. C.D. Fortunescu – Str. Simion Barnutiu – Calea Unirii – Bld N. Romanescu – Parcul N. Romanescu (monument).

Participarea la acest eveniment se face cu bicicleta proprie respectand prevederile Codului Rutier, iar persoanele care nu posedă biciclete le pot inchiria contra cost de la centrul de închirieri din Parcul Nicolae Romanescu.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...

Horoscop

Berbec Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante,...