Acasă Magazin Nepoata prințesei Diana alături de iubitul cu 39 de ani mai mare

Nepoata prințesei Diana alături de iubitul cu 39 de ani mai mare

-

Lady Kitty Spencer, modelul de 28 de ani care a ajuns în atenția publică după ce toată lumea a comparat-o cu mătușa sa, prințesa Diana, la nunta lui Harry și Meghan, a fost fotografiată recent alături de iubitul în vârstă de 60 de ani.
Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, este într-o relație cu milionarul Michael Lewis din 2018, însă cei doi și-au ținut relața departe de ochii presei. Ei au fost surprinși părăsind hotelul The Mark din Manhattan, deși au încercat să fie cât mai discreți. Astfel, Lewis a ieșit primul și așteptat pe trotuar până când a ajuns taxiul, după care și ea l-a urmat, scrie Daily Mail.
„Când Michael a văzut Uberul, Kitty a ieșit din hotel. Amândoi au mers cu capetele plecate și au urcat rapid în mașină”, a declarat un martor care se afla în zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Ziua vă aduce mult chef de vorbă şi mişcare. Sunteţi foarte expansiv şi precipitat, mai ales în relaţiile cu colegii şi...

Bancul zilei

Iubito, plec la sală. Ai vrea să mergi cu mine?Îţi par grasă?Dacă nu vrei să mergi, nu mergi!Acum sunt şi leneşă?Calmează-te, dragă!...