3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Cântăreţul Meat Loaf a căzut de pe scenă

(VIDEO) Cântăreţul Meat Loaf a căzut de pe scenă

https://www.youtube.com/watch?v=I8t15txBbPM
Aflat la o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu publicul, în cadrul evenimentului Texas Frightmare Weekend 2019, Meat Loaf, de 71 de ani, a căzut, după s-a împiedicat de nişte cabluri de pe scenă. Starul a fost transportat la un spital din apropiere şi a rămas internat peste noapte, suferind o fractură de claviclă, potrivit tmz.com. Incidentul a avut loc pe 4 mai, potrivit www.foxnews.com.

Anul trecut, Meat Loaf spunea că este posibil să nu mai cânte niciodată, din cauza unor dureri severe la spate. Muzicianul a fost supus mai multor operaţii chirurgicale la spate, dar spunea că are dureri atât de mari încât are nevoie de un cadru metalic pentru a se deplasa şi se bazează pe ajutorul soţiei sale, Deborah, pentru a se urca în pat seara.
În iunie 2016, Meat Loaf s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert susţinut în Canada, fiind dus la spital în condiţie critică. În trecut, artistul a mărturisit că suferă de astm şi de o afecţiune cardiacă. De asemenea, Meat Loaf s-a mai prăbuşit pe scenă în 2011, în timpul unui concert în Pittsburgh, SUA, dar artistul s-a ridicat şi a încheiat spectacolul. În 2003, el s-a prăbuşit pe Wembley Arena din Londra şi a fost internat în spital.-

Născut Marvin Lee Aday, Meat Loaf este actor, cântăreţ, compozitor şi producător de muzică. El a devenit cunoscut datorită producţiilor de teatru şi cântecelor de operă, printre care „Paradise by the Dashboard Light”, ”Two out of Three Ain’t Bad” şi „Bat out of Hell”, şi a apărut în peste 50 de filme şi show-uri de televiziune.

Trilogia de albume „Bat Out of Hell” a fost vândută în peste 50 de milioane de copii la nivel mondial.

Cântăreţul a câştigat un premiu Grammy pentru melodia „I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)”. El a mai jucat în filme precum „The Rocky Horror Picture Show” şi „Fight Club”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS