9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin5 motive pentru care copilul prințului Harry va intra în istorie

5 motive pentru care copilul prințului Harry va intra în istorie

A început numărătoarea inversă până la naşterea copilului prințului Harry şi al lui Meghan, ducesa de Sussex. Fanii aşteaptă cu nerăbdare fericitul moment, însă cuplul regal nu se grăbeşte să divulge informaţii intime.
Vrei să ştii de ce bebelușul va fi diferit faţă de ceilalţi copii ai familiei regale? Iată motivele pentru care bebeluşul de Sussex va face istorie, potrivit people.com.

Copilul va fi metis

Ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a vorbit de mai multe ori despre cum a fost să facă parte dintr-o famile cu mamă de culoare şi tată alb. Copilul lui Meghan va fi primul moştenitor metis din istoria modernă. Ducesa de Sussex este foarte mândră de originile sale și, cel mai probabil, îi va transmite aceleaşi valori micuţului. „Spun cine sunt, de unde sunt, afirm cu mândrie că sunt o femeie metisă puternică şi încrezătoare“, a declarat ducesa de Sussex într-un interviu pentru revista Elle.

Copilul va fi eligibil pentru cetăţenia americană

Controversele despre cetăţenia lui Meghan au apărut înainte de nunta sa cu Harry. Familia regală a declarat că Meghan va deveni cetăţean britanic în viitorul apropiat, dar nu este clar dacă va renunţa la legăturile americane sau îşi va păstra dubla cetăţenie.
Nou-născutul va fi primul copil din familia regală care va fi cetăţean american. Conform Departamentului de Turism al Statelor Unite ale Americii, copilul unui cetăţean american şi al unei persoane cu o altă cetăţenie, născut în afara teritoriului SUA, primeşte cetăţenie dacă părintele american a fost prezent în SUA cel puţin cinci ani.

Nu se ştie ce titulatură va avea nou-născutul

Copilul va fi al şaptelea în linia succesiunii pentru tron, dar asta nu înseamnă că el sau ea va avea numele de prinţ sau prinţesă. Dacă este băiat, poate primi titlul de Conte de Dumbarton până să ajunga la rangul de duce. Următorii copii de sex masculin pot primi titulatura de lord, iar fetele vor fi numite lady.
Având în vedere faptul că un ducat poate fi moştenit doar de un bărbat, titlul nu va mai exista dacă Meghan şi Harry nu vor avea băieţi. De asemenea, regina Elisabeta poate alege o titulatură pentru noul membru al familiei regale, aşa cum a făcut şi cu copiii cuplului William şi Kate: prinţul George, prinţesa Charlotte, prinţul Louis.

Copilul va creşte în reşedinţa Frogmore

Harry şi Meghan au anunţat, în noiembrie, că se vor muta din palatul Kensington pentru a locui la reşedinţa Frogmore din Windsor. Este chiar lângă locul unde a avut loc recepţia nunţii lor. În această reşedinţă nu au mai locuit membri ai familiei regale de mulţi ani, aşa că a fost nevoie să fie complet renovată pentru proaspătul cuplu. Cei doi s-au mutat în aprilie, cu puţin timp înainte ca Meghan să dea naştere copilului lor.

Prietenii lui Meghan au organizat o petrecere pentru a-l sărbatori pe viitorul nou-născut

Britanicii nu au o astfel de tradiţie, însă apropiaţii lui Meghan au vrut să îi pregătească o petrecere în New York. Evenimentul a avut loc la mijlocul lui februarie, iar printre invitaţi s-au numărat vedete precum Abigail Spencer, Serena Williams, Jessica Mulroney şi Misha Nonoo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS