13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCea mai tânără milionară care a câştigat la loto vrea să se angajeze

Cea mai tânără milionară care a câştigat la loto vrea să se angajeze

Jane Park, cea mai tânără milionară care a câştigat la loto din Marea Britanie, s-a plictisit de viaţa de huzur de după câştig şi vrea să-şi ia un loc de muncă, potrivit sport.ro.

Tânăra a câştigat milioane de euro la loteria EuroMillions când avea 17 ani. O mare parte din aceşti bani s-au dus pe operaţii estetice. De atunci s-a plimbat în jurul lumii, şi-a cumpărat proprietăţi şi maşini de lux şi şi-a făcut mai multe operaţii estetice. Jane a devenit vedetă peste noapte în Anglia şi s-a adaptat cu greu la statutul de persoană publică. Acum, Jane revine în atenţie cu o declaraţie care a generat imediat sute de reacţii.

Ea se întorcea din vacanţă de Paşte dintr-un loc însorit când a anunţat că s-a plictisit de viaţa ei şi vrea să-şi ia un loc de muncă.

„M-am plictisit să stau toată ziua fără să fac nimic, mă gândesc să-mi iau un loc de muncă. Imaginaţi-vă cum aş arăta în spatele unui bar”, a scris ea pe reţelele de socializare.
Ea şi-a căutat cu disperare un iubit şi chiar a făcut un site special unde bărbaţii doritori se puteau înscrie. Alesul urma să primească 60.000 de lire, dar şi obligaţia de a participa la o emisiune TV alături de Jane. Tânăra a fost cuplată cu un fost fotbalist scoţian, însă nu a durat mult. Fostul jucător s-a lăudat apoi că a fost platit cu 50.000 de lire ca să-şi petreacă timpul cu Jane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS