10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

O veste excelentă este reprezentată de faptul ca meritele încep a-ţi fi recunoscute, chiar dacă munca nu îţi este încă remunerată aşa cum meriţi. Fii spontan, dar nu exagera şi încearcă să nu ai aşteptări de la oamenii pe care nu îi cunoşti încă bine. Fii rezervat atunci când ţi se promite ceva.

Taur

Poate că a sosit momentul să elimini status-quo-ul din viaţa ta. O zi în care poţi construi orice pe fundaţiile deja existente, mai ales şi pentru că bunul simţ de care dai dovadă îţi va deschide o mulţime de uşi. Oportunităţile de dezvoltare îţi sunt la îndemână, astăzi…

 Gemeni

Trebuie doar să fii ceva mai atent decât de obicei pentru a observa ce anume se întâmplă în jurul tău. O zi favorabilă nu doar instrospecţiei, ci si analizei mediului în care te afli. Rămâi receptiv şi senzitiv la ceea ce este în jur, dar nu te lăsa influenţat de oamenii care încearcă să-şi impună părerea.

Rac

Ai putea încerca să laşi totul baltă şi să evadezi din lumea în care te afli, acum. Dar, trebuie să iei aminte la faptul că nu poţi amâna la nesfârşit îndatoririle pe care le ai faţă de ceilalţi. Mai ales faţă de prietenii tai. O zi în care socializarea este la fel de importantă ca şi cariera ta şi succesul pe care ţi-l doreşti.

Leu

Se pare că ai acces la orice fel de resurse, astăzi; mai ales la cele care le aparţin altora. Cumva, se pare că ai pus mâna pe iarba fiarelor şi nimic nu rămâne ferecat, în calea ta. Un motiv în plus ca să nu renunţi la călătoria ta şi – cu atât mai puţin – la scopurile tale.

Fecioara

O zi în care simţi că trebuie să mergi până în pânzele albe pentru a vedea fericirea pe chipul persoanei iubite. În acelaşi timp, accesul la (încă) nebanuite surse de informaţie îţi oferă acel context de care ai nevoie pentru a face ceea ce tu ştii cel mai bine. Evită să rămâi ancorat în idei învechite şi rigide.

Balanţa

Este posibil ca o mare parte dintre acţiunile tale de astăzi să aibă un alt efect decât cel pe care îl aşteptai. Îţi doreşti libertate şi sa nu mai faci ceea ce ţi se impune, mai ales la locul de muncă, însa riscul de a te certa şi cu cei cu care esti prieten este crescut. Cântăreşte piatra înainte de a o arunca.

Scorpion

Valsul Lunii din semnul zodiacal Peşti corespunde cu o perioadă în care te aştepţi să ai parte de ceva imposibil de realizat sau de obţinut, în ceea ce priveşte dragostea. Urmează calea inimii tale, dar nu uita să îţi asculţi şi mintea, în acelaşi timp.

Săgetator

Primeşti mult ajutor de la cei alături de care lucrezi, la locul de muncă. Şefii sunt cei care îţi susţin acţiunile, chiar dacă atitudinea lor dă de inteles altceva. Cu toate acestea, chiar dacă imaginaţia ta zburdă, aminteşte-ţi că prezenţa ta este dorita şi acasă, în familie, nu doar în lumile de poveste.

Capricorn

În ceea ce te priveşte, a fi optimist şi a afişa un zâmbet calin atunci când dialoghezi cu ceilalţi, ar putea reprezenta cea mai bună decizie. Ei se lasă inspiraţi de atitudinea ta, iar în acest mod îi poţi ajuta să depăşească obstacole şi greutăţi imense. Vei fi recompensat la rândul tău, cât de curând.

Vărsător

Indicat este să faci tot ce poţi pentru a-ţi pune ideile în aplicare. Chiar dacă ai senzaţia că te îndrepţi într-o direcţie greşită, încearcă să nu dai bir cu fugiţii imediat, deoarece conceptele pe care tocmai le creezi au rolul de a schimba lumea, la un moment dat. Nu reacţiona în urma impulsului de moment.

Peşti

Lenea îţi este cel mai mare duşman, astăzi. La fel şi aşteptările. Este posibil şi să fii dezamăgit, dar şi să ai parte de ceea ce îţi doreşti, însă într-o altă formă decât te aşteptai. Nu te culca pe-o ureche doar pentru ai câştigat o bătălie. Urmăreşte scopul final şi avanseaza în această direcţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS