12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMeghan Markle, vizitată de Regina Elizabeth a II-a înainte de naştere. Motivul emoţionant din spatele întâlnirii

Meghan Markle, vizitată de Regina Elizabeth a II-a înainte de naştere. Motivul emoţionant din spatele întâlnirii

Regina Elizabeth a II-a a vizitat-o pe ducesa Meghan de Sussex, care va naşte curând primul ei copil şi al prinţului Harry al Marii Britanii, potrivit express.co.uk.

Regina a mers la Frogmore Cottage, actuala reşedinţă a ducilor de Sussex, situată la aproximativ 800 de metri la sud de castelul Windsor, unde se află şi mama lui Meghan, Doria Ragland, potrivit Mediafax.

Conform unei surse regale citate de publicaţia britanică The Sun, regina a dorit să o vadă pe Meghan înainte ca aceasta să nască.

Aceeaşi publicaţie The Sun scria că ducesa Meghan de Sussex ar fi trebuit să nască duminică. Totuşi, duminică, prinţul Harry a participat la un maraton la Londra. Prezenţa sa nu fusese dată ca sigură, tocmai pentru că exista posibilitatea ca bebeluşul să se nască între timp.

Speculaţiile privind noul bebeluş regal au luat amploare pentru că ducii de Sussex au anunţat că au decis să păstreze discreţia privind detaliile legate de naştere.

„Ducele şi ducesa abia aşteaptă să împărtăşească vestea emoţionantă cu toată lumea, după ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie”, se arăta într-un comunicat emis de Palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Marii Britanii, pe 11 aprilie.

Anul trecut, pe 15 octombrie, Palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

La casa de pariuri Ladbrokes, joi este ziua dată ca favorită pentru naştere, ceea ce ar însemna că bebeluşul ar avea o aniversare comună cu verişoara sa prinţesa Charlotte, fiica prinţului William, născută în 2015.

De asemenea, posibilitatea ca Meghan să nască săptămâna aceasta are o cotă de 1/6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS