21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec

În prima parte a zilei te gândeşti doar la ale tale şi asta se va observa de către cei din jur. Recomandabil este să iei aminte şi să-ţi îmbunătăţesti situaţia printr-o nouă atitudine și prin explicatii pertinente. În a doua parte a zilei te vei simţi mai bine, dar atenţie ca stările de spirit pot varia destul de mult. Spre seară, plimbă-te în aer liber!

Taur

Poţi primi sfaturi sau îndemnuri bune din partea prietenilor sau a unui protector important. Chiar dacă unele nu îţi sunt pe plac, reţine ideea şi fii sincer cu tine însuţi. După-amiaza zilei este favorabilă retragerii din cotidian şi gâandirii profunde la evenimentele şi oamenii din viaţa ta. Dacă sunt lucruri care te nemulţumesc, ai curaj şi trasează-ţi noi direcţii de viitor.

Gemeni

Este o zi favorabilă lămuririi neînţelegerilor. Sunt momente pasagere şi nu ai de ce să te îngrijorezi. Vin evenimente importante legate de prieteni şi protectori. Recomandabil este să te gândeşti pe îndelete pe cine merită să mai păstrezi alături de tine şi să-ţi orientezi atenţia către oameni noi. Spre seară, cei dragi vor avea nevoie de tine.

Rac

Se pare ca domeniul profesional este preocuparea ta de astăzi. Dorinţa de a-ţi schimba statutul socio-profesional este destul de mare, însă nu este momentul potrivit luării deciziilor majore. Gândeşte-te pe îndelete ce altceva ţi-ar plăcea să faci şi notează argumentele pro şi contra.

Leu

Ziua îţi aduce noutăţi legate de beneficiile pe care le poţi obţine de la alţii, atât în bani, cât şi în bunuri. Poate fi vorba despre îmbunătăţirea condiţiilor de muncă sau de o mărire de salariu. Reţine tot ce primeşti în aceste zile, pentru că mai târziu vei fi nevoit să returnezi. Tentaţia de a cheltui sau de a te implica în afaceri este mare, dar se recomandă multa prudenţă.

Fecioara

Colaborările şi proiectele în comun cu alţii sunt la ordinea zilei. Bine ar fi să faci o analiză atentă a activităţilor în care eşti implicat sau vrei să te implici. Ai forţă şi elan, dar se pare că ceilalţi nu prea au chef să lucreze cu tine. Se pot isca discuţii aprinse cu partenerul de viaţă sau de afaceri pe tema banilor. Folosește cuvinte puţine, esențiale şi pe un ton moderat.

Balanţă

Se recomanda prudenţă în tot ce faci astăzi. Relaţiile în general sunt disonante, iar apropiaţii nu te privesc cu ochi buni. Ocupă-te doar de treburile tale şi evită provocarile. În a doua parte a zilei se întrezăresc aspecte dinamice în relaţiile parteneriale. Gândeşte-te bine la toate tipurile de relaţii în care eşti implicat şi dă-le la o parte pe cele care nu îţi mai sunt de folos.

Scorpion

Creativitatea este unul din atuurile tale de astăzi. Astrele îţi recomandă să-ţi orientezi eforturile către activităţile casnice. Este posibil să primeşti o noua ofertă de muncă sau la serviciul existent să se reconfigureze situaţia. Fii prudent şi detaşează-te de evenimentele profesionale. Spre seară, delectează-te alături de persoana iubită la o cină romantică.

Săgetator

Este un moment bun de a te gândi serios la relaţiile sentimentale sau la cele cu copiii. Ai tendinţa de a te ocupa mai mult de prieteni sau de evenimente mondene. Astfel cei dragi au de suferit de pe pe urma atitudinii tale. Bine ar fi să-ţi îndrepţi eforturile către un hobby în care să-i implici şi pe cei apropiaţi.

Capricorn

Se pare că astăzi vei fi nevoit să faci mai multe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu siguranţă vei avea ceva de câştigat. Sunt favorizate dialogurile cu neamurile sau prietenii apropiaţi. Energia zilei îți poate aduce suprasolictare nervoasă, deci fii prudent. Evită discuțiile contradictorii, formularea opiniilor sau luarea deciziilor impotante.

Vărsator

Contextual astral al zilei te îndeamnă să cheltuieti în continuare pe te miri ce. Cheltuiește doar pe strictul necesar și evită să cheltuiești și pentru alții. Gaseste un echilibru între latura materială şi cea spirituală a vieţii. Spre seară, plimbă-te în aer liber sau relaxeaza-te cu o lectură deosebită. Uni aporpiați îți vor solicita ajutorul în chestiuni care nu te privesc.

Peşti

Energia zilei te ajută să-ți reevaluezi personalitatea, felul de a fi și relațiile cu ceilalți. Sunt momente bune, pentru a te ocupa numai de tine și pentru a-ți redefini proritățile. A doua parte a zilei aduce cheltuieli și informații prețioase din sfera muncii, referitoare la salarizarea ta și la condițiile de muncă. Noutăți importante pe toate planurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS