10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDescoperire sinistră în cazul româncelor ucise în Cipru

Descoperire sinistră în cazul româncelor ucise în Cipru

Apar noutăți în cazul criminalului în serie din Cipru, care susține că a ucis 7 persoane, printre care și două românce, mamă și fiică.

Presa cipriotă scrie că poliția a găsit două valize în locul în care suspectul a declarat că a aruncat cadavrele. Ar putea fi rămășițele celor două românce.

Pe de altă parte, migranții care lucrează în Cipru, sunt revoltați și spun că au fost tratați cu cinism de autorități, doar pentru că erau străini. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Adus din nou la reconstituiri, individul de 35 de ani a susţinut că a aruncat într-un lac toxic 3 valize în care se aflau tot atâtea victime. Iar mărturisirea şocantă prinde contur. O cameră scufundată în adâncuri ar fi identificat două dintre ele, care vor fi duse la analize.

Deşi iniţial suspectul, fost militar, a declarat că a ucis 7 persoane, anchetatorii se tem că numărul victimelor ar putea fi mai mare. 30 de femei, toate de altă naţionalitate decât cea cipriotă, au dispărut în ultimii ani.

Românii stabiliţi în Cipru spun că s-ar fi aşteptat ca autorităţile noastre să se implice mai mult atunci când românca de 35 de ani şi fetiţa ei de 8 au dispărut fără urmă în 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS