8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinREŢETA ZILEI: Friptură de miel la cuptor

REŢETA ZILEI: Friptură de miel la cuptor

Ingrediente: 1 pulpă de miel, 
sare, după gust
piper, după gust, 
câteva fire de usturoi verde, după preferinţă, 
1 lingură tarhon, 
1 lingură cimbru, 1 lingură rozmarin
, 1 lingură unt topit, apă, vin alb

Mod de preparare

Speli pulpa de miel, o sărezi şi o piperezi şi o laşi deoparte, la rece, 30 de minute. Toci cele câteva fire de usturoi verde cu frunze cu tot. Aşezi pulpa într-o tavă adâncă, cu câteva linguri de apă sau chiar un pahar, un pahar de vin alb, o ungi cu untul topit şi presari tarhonul, cimbrul, rozmarinul şi usturoiul tocat. Dai tava la cuptorul încins, în prealabil. Stropeşti pulpa de miel din când în când cu zeama din tavă, până se rumeneşte. Dacă vrei, serveşti cu cartofi sau morcovi la cuptor şi o salată verde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS