Acasă Magazin Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema 26 aprilie - 02...

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema 26 aprilie – 02 mai

-

Miss Bala Avanpremiera
Regia: Catherine Hardwicke
Cu: Gina Rodriguez
Gen Film: Actiune, Drama, Thriller
Durată: 109 min
Rating: N 15
Remake al aceluiași titlu, din 2011, Miss Bala este povestea unei câștigătoare a unui concurs de frumusețe care se vede forțată să lucreze pentru un cartel criminal după ce este martoră la uciderea cuiva foarte drag ei.
Miercuri, Joi 19:15; 21:00

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile / Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic Avanpremiera
Regia: Joe Berlinger
Cu: Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan
Gen Film: Biografic, Crima, Thriller
Durată: 113 min
Rating: N 15
Ted (Zach Efron) este un tip foarte arătos, deștept, cu farmec și afectuos. Liz Kloepfer (Lily Collins), o mamă care-și crește sigură copiii, cedează șarmului acestuia. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor ei, așa că lasă deoparte toate precauțiile, și se îndrăgostește până peste cap de acest tânăr. Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește, și viața lor perfectă se face țăndări. Ted e arestat și condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. Grijile lui Liz se transformă rapid în paranoia, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta e forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.
Luni, Marti 21:00; 21:40
Miercuri, Joi 21:40

Five Feet Apart / La cinci pași de tine Avanpremiera
Regia: Justin Baldoni
Cu: Cole Sprouse, Haley Lu Richardson
Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste
Durată: 121 min
Rating: AP 12
Doi adolescenți grav bolnavi, ale căror vieți atârnă de un fir de ață, se cunosc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil.
Luni, Marti 19:15; 21:20
Miercuri, Joi 21:20

Princess Emmy / Povestea prințesei Emmy Avanpremiera
Regia: Piet De Rycker
Cu: Franka Potente, John Hannah, Bella Ramsey, Tim McInnerny, Ruby Barnhill
Gen Film: Animatie, Familie
Durată: 80 min
Rating: AG
Emmy, o prințesă de 8 ani din ținutul Kandis, poate vorbi cu caii. A moștenit darul de la stră-stră-stră-stră-străbunica Karlotta. După cum spune legenda, Karlotta a salvat o turmă de cai albi datorită curajului ei. Astfel, ea aproape și-a pierdut viața, însă caii i-au oferit darul de a putea vorbi cu ei. Acest talent este menit să fie păstrat secret față cei care nu îl posedă. Povestea a fost scrisă într-o carte secretă, iar fiecare păzitor trebuie să o păstreze în siguranță. Cartea ce conținea inscripții despre puterile magice, a fost uitată de-a lungul timpului. Inclusiv Emmy a uitat totul despre asta.
Dublat: Miercuri, Joi 11:30; 13:15; 15:00

Avengers: Endgame 3D / Răzbunătorii: Sfârşitul jocului
Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Cu: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 187 min
Rating: AP 12
Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.
Vineri 12:30; 13:00; 13:30; 16:00; 17:00; 19:00; 19:30; 20:00; 20:30
Sambata 11:20; 13:30; 14:00; 14:30; 14:50
Luni 12:30; 13:00; 13:30; 15:15; 16:00; 17:00; 19:30; 20:00; 20:30
Miercuri 12:30; 13:30; 15:15; 16:00; 17:00; 19:30; 20:00; 20:30

Wonder Park 3D / Parcul de distracţii
Regia:
Cu: Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis, John Oliver
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 90 min
Rating: AG
Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.
Dublat: Vineri, Sambata, Miercuri, Joi 12:00; 16:30
Luni, Marti 11:45; 16:30

After / După ce ne-am întâlnit
Regia: Jenny Gage
Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford
Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste
Durată: 108 min
Rating: AP 12
Bazat pe un roman semnat de Anna Todd, „După ce te-am întâlnit” spune povestea unei tinere care se indrăgostește de un băiat cu un secret întunecat, cei doi intrând într-o relație furtunoasă.
Vineri 15:40; 17:50; 21:40
Sambata 16:00
Luni pana Joi 15:40; 17:50

The Curse of La Llorona / Blestemul femeii care plânge
Regia: Michael Chaves
Cu: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz, Madeleine McGraw, Sean Patrick Thomas
Gen Film: Horror, Mister, Thriller
Durată: 98 min
Rating: N 15
După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că şi-a pus propriul copil în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare.
Vineri 14:15; 17:15; 21:20
Sambata 16:15
Luni pana Joi 17:20; 19:00

The Sisthers Brothers / Frații Sisters
Regia: Jacques Audiard
Cu: Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, John C. Reilly
Gen Film: Aventuri, Comedie, Crima, Drama, Western
Durată: 126 min
Rating: N 15
Acțiunea filmului se petrece în Statele Unite ale Americii, în anul 1850, și urmărește povestea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm – interpretat de Jake Gyllenhaal, care este urmărit prin Deșertul Oregon, în drumul său spre San Francisco, de doi asasini notorii: Eli (John C. Reilly ) și Charlie Sisters (Joaquin Phoenix). Scenariul filmului are la bază romanul cu același nume al lui Patrick DeWitt.
Vineri 14:50

Hellboy
Regia: Neil Marshall
Cu: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Daniel Dae Kim
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 125 min
Rating: AP 12
În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.
Vineri 16:15; 19:15
Sambata 13:45
Luni, Marti 16:30
Miercuri, Joi 16:40

Little / Șefa a intrat la apă
Regia: Tina Gordon Chism
Cu: Regina Hall, Marsai Martin, Issa Rae
Gen Film: Comedie, Fantastic
Durată: 114 min
Rating: AP 12
Regina Hall, pe care o știm din Girls Trip, și Marsai Martin, din serialul Black-ish sunt protagonistele comediei Șefa a intrat la apă, prima, în rolul președintei unei companii IT de succes, iar cea din urmă, în versiunea adolescentină a acesteia, care se trezește într-o dimineață că are acum 13 ani, fix înaintea unei prezentări de care depinde viitorul firmei ei.
Issa Rae (Insecure), este April, multîncercata ei asistentă personală și singura care cunoaște secretul – și anume că torționara ei este acum captivă în trupul unei fetițe. Șefa a intrat la apă este o comedie ireverențioasă despre prețul succesului, puterea solidarității feminine și despre o a doua șansă de a te maturiza așa cum trebuie.
Vineri 16:45
Luni, Marti 15:00
Miercuri, Joi 14:45

Missing Link 3D Avanpremiera
Regia: Chris Butler
Cu: Hugh Jackman, Zoe Saldana, Emma Thompson, Timothy Olyphant, Zach Galifianakis
Gen Film: Animatie, Aventuri, Fantastic
Durată: 100 min
Rating: AG
Dl. Link îl recrutează pe exploratorul Sir Lionel Frost pentru a-l ajuta să-și găsească rudele demult pierdute în tărâmul fantastic Shangri-La. După ce și aventuriera Adelina Fortnight li se alătură, pornesc într-o lungă călătorie pentru a-l ajuta pe dl. Link.
Dublat: Vineri, Miercuri, Joi 12:45; 14:30; Sambata 12:15; Luni, Marti 13:15; 14:30

Shazam! 3D
Regia: David F. Sandberg
Cu: Zachary Levi, Djimon Hounsou, Mark Strong, Jack Grazer, Asher Angel
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 137 min
Rating: AP 12
Toți avem puteri nebănuite de supererou… e nevoie doar de puțină magie ca să le scoatem la suprafață. Billy Batson, de exemplu, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani să devină un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrăjitor.
Un suflet de copil într-un corp superdotat, Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).
Vineri, Luni pana Joi 18:45
Sambata 13:15

Dumbo 3D
Regia: Tim Burton
Cu: Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin
Gen Film: Familie, Fantastic
Durată: 118 min
Rating: AG
Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac obiectul ridiculizării într-un circ deja zbuciumat. Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recrutează elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, „Dreamland” este plin de secrete întunecate.
Dublat: Vineri 11:45; 18:30
Sambata 14:15
Luni, Marti 12:40; 18:30
Miercuri, Joi 13:00; 18:30

The Queen’s Corgi 3D / Corgi, Cățeii reginei
Regia: Ben Stassen
Cu: Tom Courtenay, Jon Culshaw, Kulvinder Ghir, Sarah Hadland, Matt Lucas, Julie Walters, Ray Winstone
Gen Film: Animatie
Durată: 90 min
Rating: AG
O producție nWave Pictures, animația „Corgi, Cățeii Reginei” urmărește aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit și departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini și este forțat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică și încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil și se va descoperi pe sine altfel decât se credea.
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 13:50
Sambata 12:40

How to Train Your Dragon: The Hidden World 3D / Cum să-ți dresezi dragonul 3
Regia: Dean DeBlois
Cu: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Gerard Butler
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 109 min
Rating: AG
Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 12:15
Sambata 11:40

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Adrian Iencsi: Mă bucur că am parte de un grup foarte bun

Antrenorul formaţiei secunde a Universităţii Craiova, Adrian Iencsi, a făcut bilanţul turului de campionat de la Liga a III-a, seria 3. „Mozambicanul“...

Bancul zilei

Bulă, urmărit de nemţi, neavând unde să se ascundă, s-a băgat într-o fântână: Neamţul: E cineva acolo? Bulă face pe ecoul:E...