5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBeneficiile amestecului de miere cu nuci

Beneficiile amestecului de miere cu nuci

Daca obisnueisti sa consumi des miere cu nuca, trebuie sa afli care este adevarata putere a acestui amestec, asupra organismului tau. Aceasta combinatie este mult mai benefica decat crezi si ar trebui consumata de toata lumea, cat mai des!

Amestecul de miere cu nuca iti completeaza necesarul zilnic de minerale, vitamine, proteine, grasimi si carbohidrati. Ai nevoie de un kg de miere si jumatate de kilogram de miez de nuca macinata pentru a prepara acest remediu si a trata numeroase afectiuni, dupa cum urmeaza:

 

1. Probleme neuronale. Poti preveni bolile psihice cu ajutorul consumului de miere si nuci. Nucile sunt recunoscute pentru imbunatatirea memoriei, iar mierea are un efect relaxant asupra intregului organism si actioneaza pozitiv asupra creierului.

2. Insomnia si ulcerul. Ai nevoie de doar 30 de grame de nuca macinata si 3 linguri de miere pe care trebuie sa le amesteci cu 50 mililitri de apa fiarta si racita. Ia acest amestec naturist in fiecare dimineata si seara inainte de somn daca ai probleme digestive sau nu te odihnesti corespunzator.

3. Durerile de cap. Migrenele puternice sunt date uitarii cu ajutorul combinatiei miraculoase. Nucile amelioreaza simptomele afectiunilor cerebrale, incepand cu simplele dureri de cap.

4. Anemie si intarirea imunitatii. Amesteca 500 grame de nuca macinata cu 500 grame de miere de albine plus 50 mililitri de zeama de lamaie. Proteinele din nuci, mineralele din miere si vitamina C din lamaie lucreaza pentru a te revitaliza rapid si eficient.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS