Acasă Magazin O femeie a fost arestată după ce a aruncat la gunoi şapte...

O femeie a fost arestată după ce a aruncat la gunoi şapte căţeluşi băgaţi într-o pungă

-

O femeie, de 54 de ani, din oraşul Coachella, California, Statele Unite ale Americii, care a fost filmată pe 18 aprilie în timp ce arunca la gunoi şapte căţeluşi băgaţi într-o pungă, a fost arestat, potrivit Daily Mail. Temperatura aerului era de aproximativ 32 de grade Celsius în momentul în care femeia a aruncat la gunoi punga de plastic în care se aflau cei şapte pui. Din fericire, gestul femeii a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în zonă, iar cei şapte căţeluşi au fost salvaţi.
Poliţiştii au fost anunţaţi despre tot ce s-a întâmplat, iar pe numele femeii în vârstă de 54 de ani a fost emisă o cerere de arestare.
Ieri dimineaţă, ea a fost încătuşat de agenţi şi condusă la audieri. Acasă la femeie, autorităţile au descoperit alţi 30 de câini care au fost luaţi, consultaţi de medici veterinari şi cazaţi într-un adăpost pentru animale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amnistia fiscală, ultima strigare la ANAF de anulare a accesoriilor

Luni, 16 decembrie, este ultima zi în care persoanele fizice şi firmele mai pot depune cereri la Fisc pentru a beneficia de amnistia fiscală. Datornicii care plătesc datoria principală inclusiv pe 16 decembrie vor beneficia de anularea dobânzilor şi penalităţilor aferente, dacă au cerut acest lucru. Iată câţi datornici au beneficiat de OG nr. 6/2019 în Dolj.