12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDupă despărţirea de soţ, Adele ar putea pierde o mică avere

După despărţirea de soţ, Adele ar putea pierde o mică avere

După şapte ani de relaţie cântăreaţa britanică Adele s-a despărţit de soţul său, Simon Konecki, iar vestea a fost dată la sfârşitul săptămânii trecute de reprezentanţii artistei, potrivit dailymail.co.uk.
„Adele şi partenerul ei s-au despărţit. Vor continua să-şi crească împreună fiul cu iubire. Ca întotdeauna, ei doresc să le fie respectată intimitatea. Nu vor mai fi alte comentarii”, au declarat Benny Tarantini şi Carl Fysh.
Cântăreaţa de 30 de ani s-a măritat în secret cu Konecki în 2016, după patru ani de la naşterea fiului lor, Angelo.
Divorţul va presupune însă o pierdere de mai multe milioane de euro pentru cântăreaţa britanică, care deţine o avere impresionantă de 160 de milioane de euro, la care se adaugă numeroase bunuri imobiliare.
Potrivit tabloidului britanic The Daily Mail, Adele şi Konecki nu au semnat un acord de separare a bunurilor înainte de căsătorie, prin urmare imperiul şi averea pe care Adele şi-a clădit-o de la vârsta de 18 ani ar putea fi redusă la jumătate.

Adele a devenit mamă a singurului său copil la 19 octombrie 2012, iar în 2016 s-a căsătorit cu tatăl fiului ei, Konecki, cu care avea o relaţie de cinci ani. Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie secretă iar artista a confirmat public că s-a măritat în discursul pronunţat la gala premiilor Grammy din 2017.

Câştigătoare a numeroase premii în industria muzicală, Adele este cunoscută pentru albumele „19”, „21” şi „25”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS