24 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinA patra soţie a lui Nicholas Cage îi cere pensie de întreţinere pentru cele patru zile de mariaj

A patra soţie a lui Nicholas Cage îi cere pensie de întreţinere pentru cele patru zile de mariaj

Erika Koike, fosta soţie a lui Nicolas Cage, îi cere actorului o pensie de întreţinere pentru cele patru zile de mariaj şi susţine că acesta i-a provocat dificultăţi în cariera profesională, relatează contactmusic.net.
Actorul şi cosmeticiana, care au avut o relaţie de un an, s-au căsătorit pe 23 martie în oraşul american Las Vegas. Cage a cerut anularea mariajului după patru zile, susţinând că se afla sub influenţa alcoolului în timpul ceremoniei.
Koike nu s-a pronunţat împotriva demersurilor lui Cage, însă doreşte ca actorul american să îi plătească o pensie de sprijin. Aceasta afirmă că a pierdut numeroase oportunităţi de muncă în timpul legăturii lor amoroase şi susţine că dezvăluirile lui i-au pătat reputaţia. De asemenea, Erica Koike îi cere fostului ei soţ să-i achite cheltuielile de judecată.
Cage a mai fost căstorit de trei ori. S-a căsătorit în aprilie 1995 cu actriţa Patricia Arquette, de care s-a despărţit în 2001.
În august 2002 s-a însurat cu Lisa Marie Presley de care s-a separat acelaşi an, în noiembrie, iar divorţul s-a finalizat în 2004.
A treia soţie a actorului a fost Alice Kim, care i-a dăruit la un an după căsătorie un fiu, pe Kal-El. Cei doi s-a despărţit în 2016, după 12 ani de căsătorie, potrivit news.yahoo.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS