10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTrupa Spice Girls anulează turneul mondial

Trupa Spice Girls anulează turneul mondial

Turneul mondial organizat de trupa Spice Girls va fi anulat în urma dezvăluirilor făcute de Mel B, a anunțat duminică Daily Mail

Invitată în cadrul unei emisiuni, Mel B a recunoscut că ea și Geri Halliwell au fost, cu siguranță, mai mult decât prietene. Ba mai mult, cele două ar fi fost iubite timp de un an.

Patru dintre membrele trupei britanice Spice Girls – Mel B, Emma Bunton, Geri Halliwell și Mel C – urmează să se reunească pentru un turneu mondial care va debuta pe 1 iunie, cu un concert pe stadionul Etihad din Manchester, Marea Britanie. Victoria Beckham a fost lăsată pe dinafară, dar din dorința acesteia.

Surse din anturajul formației de fete au declarat pentru Daily Mail că Spice Girls trece prin „momente dramatice”, ca urmare a declarațiilor făcute de Mel B în emisiunea lui Piers Morgan. În urmă cu o săptămână, membrele trupei s-au gândit serios să anuleze turneul.

Acesta nu va mai fi unul „mondial”, deoarece toate patru „au fost de acord să ar trebui să susțină concertele programate în Marea Britanie, deoarece sunt sub contract și nu vor să-și abandoneze fanii”. Așadar, turneul se va termina cel mai probabil pe 15 iunie, mai scrie cotidianul britanic.

„Au spus că turneul va avea loc, dar nu va continua dincolo de granițele Marii Britanii”, a declarat o sursă.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Albumul de debut, „Spice”, a fost vândut în peste 31 de milioane de copii la nivel mondial. Acesta este, de altfel, cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS