10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUltimele luni din viaţa lui Marilyn Monroe vor fi ecranizate de BBC

Ultimele luni din viaţa lui Marilyn Monroe vor fi ecranizate de BBC

Ultimele șase luni din viața faimoasei Marilyn Monroe vor fi ecranizate într-un serial realizat de BBC Studios. Serialul va explora relaţia starului cu șefii de la Hollywood, dar şi cu John F. Kennedy, fost președinte al SUA.

Dan Sefton – care a semnat seriale ca „Trust Me”, „The Good Karma Hospital” şi „Delicious” – va scrie scenariul, declarându-se „încântat să aducă această poveste incredibilă pe micul ecran”. De producție se va ocupa Simon Lupton (compania SevenSeas Productions).

Marilyn Monroe, binecunoscută pentru rolurile din „Gentlemen Prefer Blondes”, „The Seven Year Itch” și „Some Like It Hot”, a murit în august 1962, la vârsta de 36 de ani. Cauza morții sale ar fi fost o supradoză cu somnifere, subiectul făcând obiectul multor controverse și speculații de atunci.

Titlul de lucru al serialului este „The Last Days of Marilyn Monroe”, iar el va avea la bază fragmente din cartea „The Final Years of Marilyn Monroe: The Shocking True Story” a lui Keith Badman, din 2010.

Potrivit BBC, acțiunea serialului va fi plasată acolo „unde se intersectează glamourul dur al Hollywood-ului anilor ’60 și politica celor mari tari din Washington. Anne Pivcevic, director al studiourilor BBC Studios, a declarat că serialul va aborda „teme mari precum puterea, dragostea, loialitatea și politica”. „Dorința lui Marilyn de a fi luată în serios ca actriță și lupta ei cu oamenii puternici care controlează sistemul de studiouri este, din păcate, la fel de relevant astăzi ca oricând”, a spus Sefton.

Nu se știe încă cine o va interpretat pe Monroe. Anul trecut Gemma Arterton i-a dat viață într-un episod din Urban Myths (Sky TV).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS