12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRapperul Nipsey Hussle, împuşcat mortal

Rapperul Nipsey Hussle, împuşcat mortal

Rapperul Nipsey Hussle, de 33 de ani, nominalizat la Grammy, a fost împuşcat mortal, duminică, în faţa magazinului său de îmbrăcăminte din sudul Los Angeles-ului, conform media americane citate de Reuters şi AFP.
Alte două persoane au fost rănite în urma împuşcăturilor din faţa magazinului Marathon Clothing, notează Los Angeles Times care citează surse din cadrul poliţiei. Potrivit acestei publicaţii, Hussle, în vârstă de 33 de ani, a fost împuşcat de mai multe ori şi transportat de urgenţă la spital unde s-a pronunţat decesul său.
Departamentul de poliţie din Los Angeles a declarat într-un comunicat că împuşcăturile au fost semnalate în jurul orei locale 15:20 în zona Slauson Avenue şi Crenshaw Boulevard, trei victime fiind transportate la un spital unde a fost pronunţat decesul uneia dintre acestea.
Un dispecer din cadrul departamentului de poliţie a refuzat să confirme identitatea victimelor, iar un purtător de cuvânt nu a răspuns la întrebări, notează Reuters.
Agresorul a fugit de la faţa locului.

Hussle, pe numele său real Ermias Asghedom, a crescut în sudul oraşului Los Angeles şi obişnuia să vorbească adesea despre perioada petrecută în tinereţe într-o gaşcă de stradă. Ulterior artistul s-a pus în slujba comunităţii, potrivit articolelor apărute în presă.

Discul său de debut, ”Victory Lap” a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun album rap” la ediţia din acest a premiilor Grammy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS