16.4 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Oslo - primul oraș din lume în care toate taxiurile vor fi electrice și se vor încărca wireless

Oslo – primul oraș din lume în care toate taxiurile vor fi electrice și se vor încărca wireless

Oslo, capitala Norvegiei, va deveni primul oraș din lume în care toate taxiurile vor fi electrice și …se vor încărca wireless – pe același sistem cum se întâmplă cu telefoanele mobile. Norvegienii mai au de așteptat cel puțin 5 ani până când proiectul va deveni realitate.Norvegienii speră ca taxiurile electrice încărcate wireless să fie o metodă eficientă de a introduce pe străzile din Oslo din ce în ce mai multe mașini nepoluante.
Parcul de mașini electrice din Norvegia este cel mai mare din lume după ce autoritățile au dat o serie de facilități precum lipsa taxelor sau reducerea aceestora pentru drumuri, parcări sau puncte de încărcare. Anul trecut, o mașină din trei vândute a fost electrică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atmosferă de vis în Bănie. Fanii au cântat și...

Așa echipă, așa suporteri! După ce alb-albaștrii...

ȘTIRI GdS

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Alexandru Cicâldău: Am...

Alexandru Cicâldău, marcatorul de serviciu al Universității Craiova în ultima perioadă, se bucură foarte mult pentru victoria cu FCSB.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Dan Nistor: Sper...

Mijlocașul Universității Craiova, Dan Nistor, a sărbătorit cu un gol în poarta FCSB-ului cel de-al 300-lea meci din Liga 1.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Cristiano Bergodi: Avem...

Strategul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a fost încântat de victoria înregistrată în fața FCSB-ului, o echipă pe care o respectă foarte mult....

Universitatea Craiova – FCSB 2-1 | Bogdan Vintilă: Trebuie...

Antrenorul formației FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, consideră că echipa sa nu merita să piardă duminică seară, scor 1-2, în Bănie, în fața liderului Universitatea Craiova.

Horoscop

BerbecO zi cu distracții și voie bună. Sunteţi pus pe șotii, aveţi chef de aventuri, dar şi cu ceva iz de amor....

Bancul zilei

Un tânăr, la petrecerea de Anul Nou, se întoarce către prietenul lui și îi cere o țigară. Acesta îi spune: