14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFenomen impresionant oferit de Lacul Michigan.

Fenomen impresionant oferit de Lacul Michigan.

A sosit un anotimp îndrăgit de toată lumea, iar acesta este primăvara. Acum toate poveştile încep să se transforme şi să capete o altă aură., ceea ce include dezghețarea stratului gros de gheață care acoperă Lacul Michigan, potrivit mymodernmet. com

Începând cu data de 8 martie 2019, 56% din Marele Lac a fost acoperit de gheață și acum se rupe încet în bucăți care arată ca niște bucăți frumoase de sticlă. Pe măsură ce gheața se desprinde, valurile blânde ale lacului împing cioburile, făcându-le să se adune în formațiuni incredibil de frumoase.
Desi formaţiunile de gheată sunt superbe, Garda de Coasta americană îi avertizează pe aventuroşi să nu se apropie de suprafaţa apei.
” Gheata nu este sigură, mai ales în această perioadă din an. Gheaţa se topeşte şi se sparge imediat”, a declarat Grant Heffner de la Garda de Coastă.

Lacul Michigan a fost probabil format în jurul valorii de 1.2 acum miliarde de ani, cu împărțirea a două plăci tectonice, rezultând generarea Riftului de la mijlocul continentului. Indienii Hopewell și, mai târziu, indienii din Late Woodland, au fost cei mai vechi locuitori ai regiunii Lake Michigan. Primele explorări europene din regiune au început în secolul 17 cu sosirea exploratorului francez Jean Nicolet, cândva între 1634 și 1638. În acest timp, zona lacului a fost ocupată de descendenții indienilor din pădure, inclusiv din triburile Chippewa, Sauk, Miami, Ottawa și alte națiuni americane. Odată cu stabilirea unui traseu de comerț cu blănuri prin Lacul Michigan către celelalte mari lacuri, au apărut o serie de posturi comerciale europene, precum Fort Michilimackinac și Fort Mackinac, de-a lungul țărmurilor și pe insulele lacului Michigan. În secolul 19th, Lacul Michigan a jucat un rol semnificativ în modelarea economiei Michigan și a altor state din Midwestern în Statele Unite. Lacul Michigan are istoria sa navală, în timp ce naufragiul 360 a fost localizat în apele sale profunde.

Fotograful local, Joel Bissell, a capturat fragmentele suprarealiste de gheță.


La începutul luniimartie, peste 50% din suprafața Lacului Michiganer încă   acoperită cu gheață.


Lake Michigan Ice Pattern (3)Lake Michigan SlushChip Off the Old Block20190312-P1000730.jpg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS