Acasă Magazin Reţeta de duminică: Ciuperci cu coniac

Reţeta de duminică: Ciuperci cu coniac

-

GdS vă prezintă mai jos reţeta unui delicios preparat de post pe bază de ciuperci, prezentată de site-ul practicinbucatarie.ro.

De ce ingrediente ai nevoie:

– 600 g ciuperci
– 100 ml ulei
– 2 linguri coniac
– 1 legătură mărar
– 1 legătură pătrunjel
– piper şi sare
– cimbru
– 2 foi de dafin
– 2 căţei de usturoi
– 2 ouă fierte tari
– 2 castraveciori muraţi
– 10 măsline
– 1/2 lămâie

Cum se pregăteşte:

Ciupercile feliate, împreună cu uleiul, coniacul, verdeaţa, condimentele şi usturoiul zdrobit le dai la cuptor pentru 15 minute. Când sunt gata pătrunse, le scoţi din cuptor şi adaugi ouăle tăiate felii, castraveţii muraţi feliaţi şi măslinele tăiate foarte fin. Storci lămâia deasupra şi amesteci uşor. Serveşti ciupercile reci. Este un fel de mâncare gustos, sănătos, perfect cu felii de pâine prăjită.

Timp de pregătire: 35 minute. Coacere: 15 minute
Reţeta este oferită de Mihaela Loredana Dumitru, sat Nedelea, com. Ariceştii-Rahtivani, judeţul Prahova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Top 10 venituri din Dolj. Cel mai mare salariu este de 83.000 de lei brut

La o sumă brută aşa de mare, salariul net înseamnă fix 48.555 de lei. Adică 10.222 de euro pe lună. La un astfel de salariu, persoana plăteşte la stat CAS de 20.715 lei. Ce credeţi, acest salariu este încasat de o persoană care lucrează la stat sau de una din mediul privat?

Horoscop

Berbec Relaţiile cu străinătatea se pot solda cu afaceri bănoase, mai ales dacă i-aţi cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastră. Sănătatea este...

Bancul zilei

Un afacerist merge, într-o seară, într-un bar. Agaţă o tipă şi merge cu ea într-un motel. De dimineaţă, înainte să plece, îi...

Orașul Tismana va beneficia de o rețea de gaze naturale

Primăria orașului Tismana a semnat contractul pentru introducerea rețelei de gaze în localitate. Licitația publică pentru desemnarea distribuitorului de gaze naturale pe...