Acasă Magazin 5 secrete surprinzătoare despre zborul cu avionul

5 secrete surprinzătoare despre zborul cu avionul

-

Daca si tie iti place sa zbori cu avionul, trebuie sa descoperi care sunt cele cinci secrete surprinzatoare dezvaluite de o stewardesa, potrivit realitarea.

Cui nu îi place să meargă în vacanțe și să zboare cu avionul? Senzația de libertate pe care o ai în timpul unui zbor cu avionul nu se poate compara cu nimic din această lume.

Chiar dacă alegi deseori avionul ca mijloc de transport sunt mari șanse să nu știi aceste lucruri.

O însoțitoare de zbor a dezvăluit câteva aspecte mai puțin cunoscute ale călătoriei cu avionul. Multe dintre ele sunt adevarate sfaturi care te pot ajuta la urmatoarele zboruri. Iata care sunt acestea:1. Nu poți deschide fizic o ușă în mijlocul zborului – deși încercarea ar putea să te arunce afară din aeronavă;

2. Ar trebui să eviți apa. Cafeaua și ceaiul sunt preparate cu apă depozitată în bidoane nu foarte curate;

3. Ai mai multe șanse de a evita întârzierile dacă alegi zborurile ce decolează dimineața.

4. Însoțitorii de zbor îți pot cere să ridici jaluzelele de la geam fără vreun motiv anume;

5. Încă există companii aeriene care le cer călătorilor să respecte un anumit cod vestimentar.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.