Acasă Magazin Proconsul, petrecere între prietenii de suflet pentru 20 de ani de carieră...

Proconsul, petrecere între prietenii de suflet pentru 20 de ani de carieră muzicală

-

Seară memorabilă pentru trupa Proconsul. Membrii trupei au sărbătorit, în compania prietenilor apropiați din lumea muzicală și nu numai, 20 de ani de balade pe care le cântă din suflet fanilor. Evenimentul invitându-i pe artiștii prezenți la o seară de distracție pe ringul de dans.
La spectacolul, care a fost organizat ca o avanpremieră la concertul extraordinar de la Circul Mertopolitan București din 14 mai, au cântat din public, alături de Proconsul, Adrain Daminescu, Dan Bitttman, Doru Todoruț, Dragoș Udilă, Eduard Sanda, Mihai Mărgineanu, Francisca, Amna Nicoleta Nucă și vedetele tv Cătălin Măruță și chef Cătălin Scărlătescu.
Seara magică s-a încheiat în ton festiv. Băieții au tăiat un tort care a venit însoțit de artificii.

Proconsul va susţine în primăvară un concert aniversar la Circul Metropolitan Bucureşti, unde va cânta cele mai cunoscute piese ale trupei, din cei 20 de ani de carieră. „Proconsul a fost, este şi va rămâne o formaţie surprinzătoare. Muzicieni de excepţie, perfect «alipiţi sufleteşte», «poliţişti de investigaţii» ai secretelor feminine, se cupidonează de 20 de ani să cânte despre dragoste aşa cum simt ei. Ne-au spus tuturor că trăim într-o lume mult prea grăbită ce uită că teii înfloresc o singură dată pe an, aşa cum uită prima zăpadă şi ultima dragoste, nu invers! Poate fi obositor să iubeşti cu sau fără noroc? La această întrebare încearcă un răspuns, ei, Proconsul: marţi, 14 mai 2019 ora 19:30 la Circul Metropolitan Bucureşti“, se arată în prezentarea evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.