Ingrediente:

Pentru pui: 1 lingură ulei, 1 lingură oțet, ½ linguriță piper roșu, ½ linguriță mix de condimente, 4 bucăți piept de pui, sare, după gust, piper, după gust.
Pentru garnitură: 450 g roșii cherry, feliate, 2 linguri unt, topit, 2 linguri oțet, 1 lingură miere, 4 căței de usturoi, pisat, 2 linguri busuioc proaspăt, tocat, ½ linguriță ceapă pudră, ½ linguriță cimbru, 200 g mozzarella, telemea sau cașcaval.

Mod de preparare:

Într-o pungă resigilabilă amesteci bine puiul cu restul ingredientelor. Lași la marinat cel puțin 15 minute. Preîncălzești cuptorul la 220 °C. Într-o tavă, combini roșiile cherry cu restul ingredientelor, fără brânză. Aranjezi bucățile de piept de pui în centru. Dai la cuptor 18-20 de minute. Presari brânza rasă peste bucățile de carne și mai ții în cuptor până începe să se topească.

Menţiuni:

Se serveşte imediat.