16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMomentul în care doi urşi au „luat-o razna” după ce au găsit un stâlp în mijlocul pustietăţii

Momentul în care doi urşi au „luat-o razna” după ce au găsit un stâlp în mijlocul pustietăţii

 

Tundra este un habitat în care copacii sunt destul de rar întâlniţi, iar fără scoarţa lor, urşii nu se pot bucura de una dintre cele mai mari plăceri a lor, anume scărpinatul, relatează The Dodo.

Doi urşi grizzly, cel mai probabil o mamă şi puiul său au găsit un stâlp de metal şi au profitat la maxim de oportunitate. Din fericire, un fotograf din Elveţia, Marcel Gross, se afla din întâmplare prin zonă şi a văzut momentul de bucurie al celor două animale, scrie Mediafax.

„Mă uitam la aceşti doi urşi deja de o oră ”, spune Gross. „Dintr-o dată, s-au apropiat de şosea, aşa că eu m-am întors spre maşină. Dar, cei doi s-au ridicat pe picioarele din spate”, continuă fotograful.
Stâlpul din metal a fost instalat pentru a măsura acumulările de zăpadă, dar de această dată a servit un alt scop, mult mai important.

Urşii s-au abandonat pe înşişi pentru a se bucura de moment, aceştia scărpinându-se de zor. Momentul a durat două ore, iar Gross a asistat la întreaga distracţie. „Pur şi simplu, au luat-o razna”, afirmă bărbatul.

„Acesta a fost probabil cel mai memorabil moment din călătoria mea de 403 de zile”, adaugă fotograful.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS