7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

BERBEC

Luna plasată în Capricorn, în zona puterii şi autorităţii, te invită să-ţi asumi rolul de conducător şi organizator, în zona profesională. Este o zi în care succesul unei afaceri sau al unui proiect pare să depindă de capacitatea ta de a te mobiliza şi de a pune în mişcare toate resursele ascunse de care dispui, pentru a face schimbările necesare şi pentru a îndrepta lucrurile în direcţia dorită. După-amiază, apar deja primele satisfacţii!

TAUR

Te gândeşti cu destul de multă încordare la viitor. Tinzi să-ţi faci griji pentru siguranţa ta şi să te blochezi într-un mod de a gândi rigid. Însă, în acelaşi timp, se reactivează unele dorinţe intense şi unele aspiraţii ambiţioase, pe care ai de gând să le materializezi. Dupa prânz, vei găsi exact oamenii şi informatiile de care ai nevoie, pentru a face primii paşi, în sensul punerii în aplicare a unor idei strălucite. E bine să nu refuzi socializarea şi întâlnirile cu prietenii.

Gemeni

Gândul îţi zboară la bani, siguranţă materială şi perspectiva unei afaceri. Te gândeşti la mijloace prin care să pui în mişcare noi resurse materiale, prin intermediul celor din jur. În acest context, sfatul meu este să nu forţezi mâna nimănui, adică să nu abuzezi de generozitatea unor persoane care sunt dispuse să te sprijine. După prânz, reuşeşti să deblochezi nişte fonduri, primeşti susţinere pentru un proiect, ai trecere în faţa şefilor sau altor persoane cu autoritate.

RAC

S-ar putea ca relaţiile parteneriale să fie destul de încordate şi chiar să ai senzaţia că eşti manipulat sau constrâns de cineva. Însă, este foarte important să rămâi detaşat, să nu scapi din vedere tabloul de ansamblu şi scopul final pe care-l urmăreşti. Fii receptiv la ce au ceilalţi de spus şi nu te grăbi să tragi concluzii. A doua parte a zilei este mult mai constructivă, cu veşti foarte bune şi rezultate excelente în ce priveşte expertizele, demersurile juridice, colaborările.

LEU

Chiar dacă unele relaţii de la locul de muncă păreau tensionate şi dificile, acum ai ocazia să dizolvi nişte conflicte, ori să găseşti cele mai bune soluţii pentru a îndrepta o eroare sau a creşte eficienţa unui proiect. Munceşti cu spor, eşti foarte ambiţios, determinat şi disciplinat. Spre seară, rezultatele nu vor întârzia să apară. Probabil vei beneficia şi de un câştig substanţial sau măcar primeşti promisiunea unuia. Este o zi bună şi pentru transformarea unor credinte limitative şi găsirea unor răspunsuri la întrebări existenţiale despre tine.

FECIOARĂ

În prima parte a zilei, probabil că eşti tentat să îţi înfrânezi orice dorinţă a inimii, de teamă că nu vei putea face faţă din punct de vedere financiar. Tinzi să fii reticent la orice nou proiect şi, în consecinţă, să schimbi o serie de planuri, din acest motiv. Însă, în a doua parte a zilei, vei găsi soluţii la orice problemă şi vei reuşi să depăşeşti orice temere, dacă te sfătuieşti cu partenerul de viaţă sau cu un colaborator.

BALANŢĂ

Probabil că nu eşti nici foarte vorbăreţ şi nici prea sociabil. Astăzi, simţi nevoia să ai spaţiul tău intim, să îţi încarci bateriile, să ai linişte şi tihnă. Aşa că, cel mai probabil, vei petrece timpul liber împreună cu familia. Este o zi bună şi pentru îngrijire personală sau pentru investigaţii medicale. Pentru că ai şansa să descoperi cauza reală a lipsei de vitalitate, sau o soluţie eficientă de terapie.

SCORPION

Ar putea să ţi se pară foarte dificil să te achiţi de toate sarcinile pe care ţi le-ai propus pentru astăzi şi să găseşti puncte de convergenţă cu cei din jur, mai ales că tinzi să fii suspicios, tranşant, radical. În a doua parte a zilei, atmosfera se mai detensionează şi te vei bucura de gesturi frumoase din partea unei persoane foarte dragi sufletului tău. Poţi chiar să iei nişte decizii importante legate de o relaţie afectiva.

SĂGETĂTOR

Ţi-e gândul la bani, la acumulări materiale şi la schimbarea situaţiei tale financiare în ansamblu. Eşti extrem de determinat să găseşti resurse noi, să pui la treabă unele talente latente, să începi să-ţi valorifici cu adevărat potenţialul creator. Şi chiar dacă în prima parte a zilei, culoarele de acţiune par destul de obstruate, după-amiază totul se aşează într-o nouă lumină şi vei putea pune la cale noi strategii funcţionale, de investiţii sau prosperitate.

CAPRICORN

Fără doar şi poate, o zi importantă pentru tine! Chiar dacă la primele ore ale ei, tinzi să te vezi într-o situaţie fără ieşire la locul de muncă, sau te simţi frustrat şi constrâns din pricina unor reguli cu care nu eşti de acord, după prânz, găseşti o supapă care te ajută să transformi toate aceste emoţii inconfortabile, în unele constructive. Poţi întâlni persoane pozitive, cu o vibraţie frumoasă, care te inspiră sau îţi oferă pe tavă nişte informaţii valoroase. Dacă eşti invitat în oraş, la un eveniment sau chiar într-o excursie, nu ezita să accepţi.

VĂRSĂTOR

Luna în Capricorn te invită la introsepecţie, discreţie şi meditaţie. E momentul să vezi ce ai nevoie să vindeci sau la ce e nevoie să renunţi, din ce nu-ţi mai foloseşte. Sunt zile de purificare, curăţare şi transformare la mai multe niveluri ale fiinţei. Fii receptiv la semnalele pe care le primeşti şi la mesajele care ajung la tine pe căi discrete. Nu e momentul să te implici în activităţi care necesită consuma mare de energie.

PEŞTI

S-ar putea ca ziua de astăzi, precum şi experienţele din ultima vreme, să te încurajeze să faci puţină ordine printre prieteni. Şi asta pentru că, pur şi simplu, simţi că nu mai rezonezi cu unii dintre ei. A doua parte a zilei este foarte frumoasă, pentru că îţi aduce confirmarea alegerilor făcute. Găseşti sprijin la nişte prieteni, care-şi arată calitatea umană şi generozitatea, prin gesturile pe care le fac faţă de tine şi prin felul în care vin în întâmpinarea nevoilor tale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS