Acasă Magazin Remediul ayurvedic din 3 ingrediente care elimină pe loc balonarea

Remediul ayurvedic din 3 ingrediente care elimină pe loc balonarea

-

Este simplu de făcut și te ajută să arăți și să te simți mai bine rapid. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Acest remediu ayurvedic din 3 ingrediente care elimina foarte rapid balonarea este folosit cu succes și pentru tratarea altor afecțiuni, cum sunt răcelile, inflamațiile și unele infecții.

Este un aliat de nădejde în curele de detoxifiere, îmbunătățește metabolismul, contribuind la ușurarea digestiei și contribuie de asemenea la reducerea senzației de balonare și gaze. Stimulează metabolismul și împiedică reținerea în exces a apei în organism.

Are un efect de curățare a tractului urinar și contribuie la reducerea proceselor inflamatorii. Prin prăjirea ușoară a semințelor, uleiurile volatile conținute de aceste semințe sunt eliberate, contribuind la intensificarea aromelor.

Ingrediente pentru remediul ayurvedic din 3 ingrediente care elimină balonarea:

-500 ml apă;
-1/4 linguriță de semințe de chimen;
-1/4 linguriță de semințe de coriandru;
-1/4 linguriță de semințe de fenicul.

Mod de preparare:

Se pune apă la fiert. Între timp, semințele se prăjesc ușor într-o tigaie, la foc mediu, până când încep să degaje aromele specifice.

Semințele se scot și se pun într-un mojar și se mărunțesc, apoi se pun în apă și se lasă la fiert timp de 5 minute, după care se iau de pe foc.

Infuzia se lasă la răcit până când ajunge la o temperatura optimă pentru consum, apoi se strecoară și se servește.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Vă recomandăm să...