13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAcest remediul natural ține cancerul la distanță

Acest remediul natural ține cancerul la distanță

Cancerul se numără printre cele mai de temut afecțiuni. Din fericirea, dacă este depistat din vreme, în urma investigațiilor regulate, poate fi învins. Partea bună este că boala poate fi prevenită prin adoptarea unui stil de viață sănătos și prin consumarea unui remediu ușor de preparat, cu ingrediente la-ndemână.

Mergi la control regulat

Auto-examinările și investigațiile regulate pentru diferite tipuri de cancer-cum este cancerul de piele,de colon,de prostată,de col uterin și de sân-pot crește șansele de a descoperi timpuriu  boala,atunci când tratamentul are multe șanse să o învingă.

Menține-ți greutatea și fii activ fizic

Creșterea în greutate te poate îmbolnăvi de cancer de sân,de prostată,de plămâni,de colon și de rinichi. De aceea,este foarte important să faci mișcare. Activitatea fizică te ajută să-ți controlezi greutatea. Adulții trebuie să facă sport în fiecare zi,cel puțin 30 de minute.

Adoptă un stil de viață sănătos

Secretul unei vieți ferite de boli constă și în consumarea de fructe și legume proaspete și de sezon. În regimul tău alimentar trebuie să se regăsească și alimentele de origine vegetală,cum sunt cerealele integrale și fasolea. Renunță la produsele cu foarte multe grăsimi,pentru că kilogramele în plus și obezitatea favorizează apariția cancerului. Pe lângă asta,poți consuma zilnic o mixtură,formată din doar 4 ingrediente,despre care oamenii de știință spun că împiedică instalarea bolii.

 

Pentru prepararea mixturii,ai nevoie de:

1 vârf de cuțit piper negru

¼ linguriță de turmeric

1 linguriță de ghimbirpudră

½ linguriță de ulei de măsline

Pune într-un vas ingredientele și amestecă-le bine. Răstoarnă preparatul în supă sau în salata pe care o consumi. Fă asta în fiecare zi,pentru a te asigura că ești protejat de cancer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS