16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn mesaj primit de la un prieten l-a determinat pe un tânăr să slăbească 85 de kilograme

Un mesaj primit de la un prieten l-a determinat pe un tânăr să slăbească 85 de kilograme

Angel Diaz este un tânăr de 32 de ani care a ajuns să cântărească, la un moment dat, 183 de kilograme. Bărbatul a fost dintotdeauna obez, dar după ce s-a căsătorit s-a îngrăşat şi mai mult. Un mesaj de la un prieten i-a schimbat, însă, viaţa, scrie Mediafax.

Diaz, din Texas, a declarat că nu consuma alcool şi nici nu fuma, dar avea o dietă extrem de nesănătoasă. „Am mâncat mereu ceea ce avea gust bun. „Dieta mea era alcătuită din pizza, fast food, dulciuri şi orice avea gust extraordinar”, a spus el pentru revista Men’s Health.

Într-o zi, însă, tânărul a decis să îşi schimbe viaţa, după ce un prieten l-a întrebat, pe un grup comun, în care erau şi alţi prieteni, dacă nu a luat în considerare o procedură de micşorare a stomacului. Diaz s-a simţit ruşinat de faptul că i s-a pus această întrebare într-un grup. În sinea lui, ştia însă că prietenul lui a făcut lucrul respectiv intenţionat, pentru a-l determina să acţioneze.

La momentul respectiv, Diaz avea 31 de ani şi 185 de kilograme. Nu a apelat la o operaţie de reducere a stomacului, dar a pus un pariu cu prietenul respectiv că va slăbi într-un an până la 100 de kilograme. Dacă nu va reuşi, va apela la procedura medicală sugerată de amic.

Angel Diaz a început să mănânce legume şi alte alimente sănătoase. Mai mult, a eliminat mâncărurile procesate din dietă. După cum spune, a consumat doar alimente care „serveau un scop”. Nu a mâncat mai mult de 1.500 de calorii pe zi, iar rezultatele s-au văzut imediat. După un an, Diaz a ajuns să cântărească cu 85 de kilograme mai puţin.

Tânărul mai are de slăbit 10 kilograme pentru a-şi atinge obiectivul de 90 de kilograme. Cea a fost greu a trecut, însă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS