8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCelebrul actor Jack Nicholson, în vârstă de 81 de ani, este de nerecunoscut

Celebrul actor Jack Nicholson, în vârstă de 81 de ani, este de nerecunoscut

Pentru celebrul actor Jack Nicholson, sportul pare să fie o pasiune care vine mâncând, iar acest fapt l-a adus în pragul obezităţii, lasă să se înţeleagă imaginile publicate de revista americană People, scrie Mediafax.

Jack Nicholson a apărut din nou în public alături de fiul său Ray, pe marginea terenului, în timpul unei partide a echipei de baschet preferate, Los Angeles Lakers, la finalul lunii ianuarie. Favoriţii celor doi au pierdut meciul, iar celebrul actor şi fiul său şi-au îndulcit seara cu cartofi prăjiţi şi burgeri, prilej pentru presa din toată lumea să remarce problemele cu greutatea cu care pare că se confruntă Nicholson.
În ultimii ani, actorul a apărut foarte rar în public, singura excepţie fiind meciurile celor de la LA Lakers. Actorul nu a mai fost implicat într-un proiect cinematografic din 2010, când a apărut în comedia „Cum ştii dacă ai noroc?/ How Do You Know”.
Nicholson a declarat anterior că se simte mai puţin motivat „să apară”. „Industria cinematografică este cel mai tare domeniu, dar eu nu mai vrea să fac decât filme care impresionează oamenii, filme despre emoţii şi oameni”, spunea actorul.
Starul trebuia să apară şi într-un remake al peliculei „Toni Erdmann”, programat pentru lansare anul viitor, dar a renunţat în timpul filmărilor, arată People.
Jack Nicholson va împlini 82 de ani în luna aprilie. S-a născut la New York şi a intrat în atenţia publicului cu un rol secundar în „Easy Rider”, în 1969. Printre rolurile care l-au transformat într-o legendă a marelui ecran se numără cele interpretate în „Chinatown”, în 1974, şi „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, din 1975. A câştigat de trei ori premiul Oscar, pentru personajele interpretate în „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, „Vorbe de alint/ Terms of Endearment”, „Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS