HOROSCOP

Autori


BERBEC

Daţi dovadă de suficientă energie fizică pentru a duce totul la bun sfârşit. Dacă veţi da dovadă de ceva mai multă răbdare şi modestie, nu aveţi cum să daţi greş. Partenerul de suflet ar putea avea unele nemulţumiri şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră necondiţionat. Din punct de vedere sentimental vă veţi simţi mai bine decât până acum, căci veţi reuşi să faceţi o cucerire care vă va entuziasma. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni.

TAUR

Nu reuşiţi să depăşiţi starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimul timp. Astăzi sunteţi chiar ceva mai pesimist şi n-ar strica să faceţi ceva care să vă relaxeze şi să vă ajute să vedeţi viaţa în culori mai deschise. La slujbă evenimentele nu par să vă avantajeze, căci vă veţi confrunta cu tot felul de obstacolele. Nici colegii nu se vor arăta prea dornici să vă ajute. Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil astăzi, când veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată.

GEMENI

La serviciu vor fi multe de făcut şi va trebui să faceţi eforturi deosebite pentru a realiza tot ce v-aţi propus. Colegii nu se vor arăta prea cooperanţi şi va trebui să vă descurcaţi de unul singur. Din fericire începe o perioadă în care veţi fi susţinut de superiorii ierarhici. Răbdarea şi autodisciplina vă pot ajuta să finalizaţi tot ceea ce v-aţi propus. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat, ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante.

RAC

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acordaţi sănătăţii, mai ales dacă aveţi o suferinţă cronică. La slujbă veţi avea unele controverse cu superiorii ierarhici şi ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere.

LEU

Popularitatea dumneavoastră este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. Un prieten sau chiar una din rudele dumneavoastră apropiate v-ar putea aduce la cunoştinţă o mică realizare. Iniţiativele vă vor fi apreciate de şefi, atâta doar că nu sunt dispuşi să vă dea mână liberă.

FECIOARĂ

Fiţi prudent în a vă implica în activităţi de colaborare. De asemenea, partenerul de viaţă ar putea avea unele neplăceri; încercaţi să-i fiţi alături. Chiar dacă nu va avea probleme deosebite, are nevoie mai mult ca oricând să ştie că poate miza pe sprijinul dumneavoastră. Iniţiativele pe care le aveţi în vedere se vor dovedi rentabile, cu condiţia să nu vă lăsaţi pradă primului impuls. Dacă aţi reuşit să vă luaţi câteva zile libere, cel mai bine ar fi să plecaţi de acasă şi în felul acesta veţi reuşi să vă relaxaţi.

BALANŢĂ


Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie situaţiei materiale şi mai ales investiţiilor pe termen lung pe care intenţionaţi să le faceţi. La serviciu va fi în fiecare secundă câte ceva de făcut. Ar trebui să vă faceţi o listă de priorităţi, altfel vă veţi risipi în activităţi minore, care nu vă vor aduce nici o satisfacţie. O călătorie v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. La slujbă reuşiţi să fiţi eficient, iar implicarea în activităţi financiare va avea rezultate mulţumitoare.

SCORPION

Vă concentraţi destul de greu, aşa că ceea ce veţi avea de făcut vă va lua mai mult timp ca de obicei. Pe cât posibil evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să v-o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi. Relaţia cu colegii de serviciu va fi ceva mai agitată şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu.

SĂGETĂTOR

În plan sentimental n-ar strica să faceţi unele reevaluări. Dacă veţi reuşi să vă autodepăşiţi, să lăsaţi să triumfe înţelepciunea, realizările pe care le aşteptaţi nu vor întârzia să apară. La slujbă reuşiţi să fiţi eficient, iar implicarea în activităţi financiare va avea rezultate mulţumitoare. Relaţia cu colegii de serviciu va fi ceva mai agitată şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Veţi avea de făcut o mulţime de lucruri în domenii dintre cele mai diverse.

CAPRICORN

În relaţia cu partenerul veţi avea o zi destul de tensionată, în care vă veţi enerva pentru că nu veţ reuşi să ajungeţi la un acord asupra unor chestiuni de interes comun. Ofertele de distracţii se pare că nu vor lipsi şi vor veni mai ales din partea prietenilor. Activităţile intelectuale vă vor avantaja, aşa încât dacă veţi avea de dat un examen sau de luat o decizie, nu trebuie să aveţi nici o emoţie. Plin de farmec, veţi avea ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni.

VĂRSĂTOR

Implicarea în relaţia cu partenerul este profundă şi tocmai de aceea aţi putea greşi. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioadă şi acest lucru poate genera controverse în familie. Pe cât posibil ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii căci există un mare risc de a avea probleme cu autorităţile. Unii dintre aceştia vă vor ajuta să vă puneţi proiectele în practică. Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale.

PEŞTI

Starea psihică nu este nici pe departe dintre cele mai fericite dar, dacă v-aţi implica în activităţi practice v-aţi simţi ceva mai bine. În plan profesional veţi avea parte de o perioadă extrem de agitată, în care lucrurile nu vor ieşi decât cu mare greutate. Nu trebuie să vă grăbiţi şi mai ales nu trebuie să încercaţi vreo afacere de dimensiuni mai mari, căci în scurt timp lucrurile vor reveni la normal. Iniţiativele se vor bucura de succes cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 2 februarie 2019

Actualitate

» USR şi PLUS au luat decizia de a merge în alianţă la alegerile europarlamentare
» Valcea: Si-a incendiat casa, dupa o cearta cu sotia
» Bucuresti, Freedom House Romania: Șeful adjunct de unitate în cadrul OLAF, încă un expert confirmat la Conferința „Litigii pe Fonduri Europene”
» Valcea: barbat inecat in raul Topolog
» Incendiu de proporţii la o celebră fabrică de condimente
» Prima ţară din zona euro care alunecă în prăpastie: Italia intră în recesiune
» România va participa la cea mai periculoasă misiune ONU din lume
» Societatea de Onco-Hematologie: Anual, în România, 400 de copii sunt diagnosticaţi cu cancer
» Studiu. Risc crescut de accident vascular cerebral după gripă
» Misterul „sacului de gunoi gol” care orbitează în jurul planetei
» Rusia: Putin suspenda tratatul privind Forţele Nucleare Intermediare si va dezvolta rachete hipersonice
» Eurostat: Bulgaria, Letonia şi România au cele mai mici salarii minime din UE
» Vâlcea: Incendiu la o stație de sortare a deșeurilor
» Analiza: În 2018, la fiecare două zile o companie cu impact în economie a intrat în insolvenţă
» Risc mare de producere a avalanşelor. La Bâlea Lac zăpada are peste doi metri
» Italia: Cod portocaliu de ploi si furtuni. MAE a transmis o avertizare de calatorie
» Asociația Pro Infrastructura: Autostrăzile în construcție au finanțări insuficiente în bugetul pe 2019
» Brazilia: 115 morti si 248 de disparuti, in urma unei catastrofe miniere
» Situaţie grava: Cadavre de porci cu pestă, descoperite într-o groapă de gunoi la marginea municipiului Sfantu Gheorghe
» Alte trei decese cauzate de gripa
» Alertă meteo: Cod galben de ceaţă pentru 10 judeţe si atentionare de vant puternic pentru alte doua
» Prinşi cu focuri de armă după ce au spart magazinul Media Galaxy

Dolj

» Profesorii şi directorii, trecuţi forţat în concediu
» Circ politic la Moţăţei: Viceprimar dat afară de două ori
» Craiovenii vor fi anunţaţi la avizierul blocului de către poliţia locală despre instituirea sensului unic pe unele străzi din oraş
» Scandalul bugetului pe 2019 loveşte şi Craiova

Sport

» Baschet (m) / Noroc cu Vlad Koreniuk. Piteștenii s-au ținut scai, dar am luat punctele (GALERIE FOTO)
» Handbal (m) / Alb-albaștrii și-au respectat statutul de favoriți (GALERIE FOTO)
» Volei (f) / Victorie cu emoții pentru SCM “U” Craiova (GALERIE FOTO)
» Fotbal / U Craiova II a remizat cu Bascov la Mioveni

Sanatate

» România, radiografia celui mai „bolnav“ sistem medical din UE

Magazin

» HOROSCOP
» BANCUL ZILEI

Top