14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSuper concert Holograf la Craiova

Super concert Holograf la Craiova

Trupa Holograf va susţine la începutul lunii martie un super concert la Craiova. Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună şi Romeo Dediu vor face, pe 10 martie, de la ora 19.30, pe scena Tatrului Naţional „Marin Sorescu”, un show ca o declaraţie de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani între Holograf şi public.
Trupa rock cu cele mai cântate piese de dragoste din România se reîntoarce pe unele dintre cele mai frumoase scene din ţară cu un spectacol emoţionant despre viaţă, iubire, prietenie – două ore cu super hiturile Holograf care fac parte din amintirile fiecărui român, două ore de emoţii cât o excursie prin viaţa fiecărui spectator.
”Suntem onoraţi că te-am însoţit prin viaţă la multe dintre momentele importante pentru familia ta. E o mare bucurie pentru noi să ne reîntoarcem în turneu în oraşele în care am construit amintiri pentru o viaţă întreagă şi să-ţi oferim posibilitatea unui cadou plin de emoţii pentru persoana dragă de lângă tine”, spun băieţii de la Holograf.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS