HOROSCOP

Autori


BERBEC

Se prognozează pentru azi o stare strălucită din punct de vedere fizic. E de aşteptat să nu mai fii moleşit şi să nu te mai porneşti greu, ci să reacţionezi prompt şi să stai ferm pe poziţii atunci când e necesar. Pe de altă parte reuşeşti să depăşeşti azi inhibiţiile emoţionale, să dărâmi zidul îndărătul căruia te-ai ascuns şi să-ţi mărturiseşti cu onestitate din sentimente.

TAUR


Atentie, astăzi e posibil să laşi impresia unei stabilităţi financiare de invidiat, ba chiar a unui huzur şi confort sporit personal. Se prea poate să exagerezi pentru a fi la înălţime, să creezi o aparenţă fastuoasă şi îndestulătoare, în timp ce doar tu ştii în ce nevoi, necesităţi şi neputinţe materiale te scalzi în realitate. În cazuri extreme, ai putea să-ţi învingi vanităţile şi să ceri bani cu împrumut celor apropiaţi.

GEMENI
S-ar zice că azi reuşeşti să stabileşti cu mai multă uşurinţă raporturi cu ceilalţi, că ştii să-ţi argumentezi suficient de convingător cauzele, astfel încât să obţii fără prea mare efort mici victorii de ordin material şi financiar. În relaţia sentimentală poţi fi tentat să-ţi păstrezi iluziile, fără prea multe argumente reale şi raţionale. Acasă sunt posibile mici dispute de autoritate ori de revendicare teritorială.
RAC
Ai putea intra azi in ritmul priorităţilor administrative de la domiciliu. S-ar putea să fii mai cooperant ori dornic de a-i ajuta pe cei apropiaţi la treburile gospodăreşti sau de rutină – s-ar putea pune problema ca energii fizice de proporţii pe care ştii însă s-o cheltuieşti cu rost. În afara vieţii private ţii să afişezi o atitudine rebelă, independentă şi nesupusă, care ascunde o nevoie a ta de protecţie şi căldură sufletească.
LEU
Ar putea să nu fie ziua marilor satisfacţii financiare. Manifeşti probabil şi teama că nu câştigi suficient şi că resursele proprii sunt pe sfârsite, te laşi poate copleşit şi de îngrijorarea că nu vei fi capabil să-ţi satisfaci nevoi financiare dintre cele mai uzuale. Altfel, rămâi un romantic incurabil, înclinat să-şi viseze viaţa dar şi să-şi trăiască visul. Cum te simţi bine în corpul şi pielea ta, e prilej de îndrăzneală şi acţiune.
FECIOARĂ
Ai putea sesiza azi că în iubire nu ţi-e chiar totul permis, că e necesar să iei in calcul şi ceea ce celălalt îşi doreşte. Deşi poţi trece drept un cuceritor de zile mari, s-ar putea să nu-ţi cadă în plasă oricine, să nu cucereşti orice redută te atrage, oricât de inedite şi exotice ar fi mijloacele de seducţie. În familie te poţi dovedi însă destul de conservator, ţii să respecţi tradiţiile şi obiceiurile în spiritul cărora ai fost crescut.
BALANŢĂ
S-ar zice ca esti astazi intr-o pasa de luciditate, ca esti mai rational, riguros si logic, fiind in masura sa emiti judecati de valoare pertinente, cu un coeficient ridicat de obiectivitate. Aceste inzestrari pot starni admiratia si pasiunea persoanelor de sex opus, care sunt in cautarea unui partener de incredere, pe care sa se poata baza. Atentie insa, nu-ti risipi energia in activitati fara obiect, care nu duc nicaieri!
SCORPION
E de aşteptat să nu exerciţi un bun control asupra banilor proprii. E posibil să-ţi faci nişte calcule greşite, să mizezi în mod eronat pe nişte sume de bani ipotetice sau pe nişte promisiuni de împrumut care rămân neonorate. Risipa poate avea urmări dezastruoase asupra bugetului, mai precaut ar fi să strângi şi să aduni orice mărunţiş îţi trece prin mână, să faci economii oricât de puţin semnificative aparent!
SĂGETĂTOR
Cum e posibil ca părinţii să-ţi reproşeze azi mici accese de lene, indolenţa şi zacere, nu cazi la pace prea uşor şi nu te conformezi ordinelor primite, o ţii pe a ta, indiferent de urmări. Altfel, ai un simţ dezvoltat al prieteniei, părând înţeles în mod tacit că fiecare are dreptul să gândească aşa cum vrea. Sunt lucruri pe care probabil le apreciază la tine persoana iubită, care te fac să creşti în ochii ei.
CAPRICORN
În viaţa emoţională ai putea experimenta armonia şi linistea. Nu te exprimi afectiv în mod pătimaş, intolerant şi posesiv, tiranic. Nu mai eşti recalcitrant, dornic să plăteşti celuilalt poliţe mai vechi şi să te răfuieşti pentru unele nedreptăţi aparent greu de trecut cu vederea. Ai descoperit că nu e dracul atât de negru, nici tu pe atât de ranchiunos pe cât vrei să laşi impresia. Sănătatea poate scârţâi şi-ţi dă bătăi de cap.
VĂRSĂTOR
Astăzi poate fi zi de bilanţ, poţi trage roadele unei strategii financiare întreţinute pe termen îndelungat ori poţi evada din limitele unor restricţii financiare impuse, beneficiind de venituri peste aşteptări. În relaţia cu persoana iubită nu mai cauţi scuze şi nu te mai ascunzi, ci faci tot ce-i posibil să îi dezvălui ce simţi pentru ea. Atitudinea e una triumfalistă şi trufaşă, de forţă şi dominatoare.
PEŞTI
La domiciliu, ţi se poate cere să te concentrezi cu maximum de energie şi tenacitate asupra unei activităţi precis definite, concrete. Cum ţi s-ar putea impune cu exigenta de către cei apropiaţi să faci cum trebuie ceea ţi s-a dat de făcut, te-ai putea simţi pus sub presiune şi restricţionat, obligat să îndeplineşti o sarcină cu seriozitate sporită. În caz de nereuşită, se poate ajunge la episoade severe de (auto)critică.

 Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 24 ianuarie 2019

Actualitate

» Cred în România (II): Un fermier face agricultură după model spaniol lângă Calafat
» Bugetul pe anul 2019 se lasă aşteptat
» Cum ne scumpeşte euro viaţa
» Cum va fi vremea în Craiova, vineri, 25 ianuarie 2019
» Un şofer amendat în trafic a sunat la 112 să spună că poliţiştii sunt băuţi
» Vinul fiert, sau „şpriţul de iarnă”
» Trenul Bucureşti–Galaţi, blocat trei ore în staţia Cilibia
» Ce ştii şi ce nu ştii despre luna februarie
» Cum să ai propriile mirodenii în ghiveci
» Risc de apariţie a poleiului pe mai multe drumuri din Buzău, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman
» Mehedinţi. Administrator de asociaţie, delapidare de 426.163 lei
» Şefii Nissan şi Renault dau asigurări că parteneriatul lor este unul solid
» Rezultatele extragerilor Loto 6/49 şi Loto 5/40 de astăzi. REPORT imens la LOTO 6/49
» România riscă să fie dată în judecată de Comisia Europeană din cauza taxei auto
» Cinci mașini implicate într-un carambol, în zona Metro
» UPDATE / Gorj: Accident rutier cu trei victime la Târgu Jiu. Cele trei persoane nu au rămas internate
» Vâlcea: Gospodărie inundată în comuna Livezi
» ANAF va iniţia verificări fiscale la cele mai mari companii din România
» Craiova: 160 de ani de la Mica Unire, sărbătoriți la Colegiul Național „Carol I”
» S-a născut SINDICATUL NAȚIONAL ”FORȚA LEGII” – SNFL
» România poate ajunge în două luni în fața Curții de Justiție a UE dacă nu restituie taxa auto
» Renault are o nouă conducere: Jean-Dominique Senard (preşedinte) şi Thierry Bollore (director general)
» Hora Unirii, pe repede ’nainte la Slatina
» Comisia Europeană declanșează procedura de infringement contra Austriei pentru legea alocațiilor pentru copiii lucrătorilor străini
» Un copil de 6 ani a murit lovit de un tub de oxigen
» Chirurg găsit mort în casă în ziua în care a aflat că a fost condamnat la închisoare după ce își atacase cu bisturiul un coleg
» S-a rupt asfaltul sub o maşină a Salubrităţii din Craiova
» Expediție românescă în Himalaya pentru copiii cu boli incurabile
» Huawei estimează că o depășească Samsung în acest an

Publireportaj

» Mica Unire, sărbătorită în Valea Stanciului

Dolj

» Inspecţia Judiciară a clasat sesizările poliţiştilor doljeni
» Agenţie de jocuri de noroc, jefuită cu un pistol de jucărie
» Primăria, obligată să umble la licitaţia pentru repararea străzilor
» Scandalul „Avioane Craiova“, judecat în secret
» Întreruperi energie electrică de luni

Gorj

» Sute de livezi, distruse din cauza zăpezilor
» Datoriile motrenilor la întreţinere depăşesc 20 de milioane de lei
» CEO are nevoie de 140 de milioane de lei pentru creşterile de salarii promise

Sport

» Baschetbaliştii Craiovei au capotat în Ardeal. Vezi situaţia din Grupa Roşie!
» Răzvan Mogoş, pregătit de aventură în fotbalul italian
» Fotbal / „U“ Craiova şi Ferencvaros au remizat de două ori azi. „Leii“ revin în Bănie
» Fotbal / Real Madrid a detronat-o pe Manchester United şi a redevenit cel mai bogat club din lume
» Fotbal / Poliţia din insula Guernsey a oprit definitiv operaţiunile de căutare a lui Emiliano Sala
» Fotbal / Mâine, dublă cu Ferencvarosi pentru Universitatea Craiova

Bani & Afaceri

» China va depăşi anul acesta SUA şi va deveni cea mai mare piaţă de retail din lume

Sanatate

» De ce e bine să stăm în frig: beneficii pentru sănătate
» Disfuncția erectilă, de la tabu la terapii eficiente

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Reţeta de weekend – Tartă cu piersici şi migdale
» Bancul zilei

Top