Acasă Magazin Prinţul consort Philip a fost implicat într-un accident rutier

Prinţul consort Philip a fost implicat într-un accident rutier

-

Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta a II-a, a fost implicat întrun accident rutier care s-a produs în apropierea domeniului regal Sandrigham, în Norfolk, estul Angliei, a anunţat Palatul Buckingham.

În vârstă de 97 de ani, Philip a scăpat nevătămat, dar este în stare de şoc. El conducea un Land Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, moment în care s-a lovit cu un alt automobil, marca Kia, în care se aflau două femei, care au suferit răni minore şi au primit îngrijiri la un spital din apropiere.
Maşina Prinţului s-a răsturnat în momentul impactului, iar acesta a fost ajutat de câţiva martori să iasă din automobil, fiind conştient tot timpul.
“Prinţul nu a fost rănit. A fost văzut de un medic, ca măsură de precauţie, iar acesta a confirmat că nu a fost rănit”, a anunţat Palatul Buckingham. Alături de Prinţul Philip, în maşină se afla şi agentul său de securitate.
Regina Elisabeta a II-a şi soţul ei petrec mare parte din iarnă pe domeniul lor din Norfolk, cei doi aflându-se aici de la Crăciun.
În luna august a anului 2017, Prinţul Philip s-a retras din viaţa publică după ce a participat la 22.000 de angajamente publice oficiale. Căsătorit cu Regina Elisabeta a II-a din 1947, Prinţul Philip este cunoscut pentru temperamental lui vulcanic si pentru glumele lui.

ȘTIRI VIDEO GdS