30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCele mai importante obiceiuri de îngrijire a tenului pentru 2019

Cele mai importante obiceiuri de îngrijire a tenului pentru 2019

Dacă în anul ce a trecut nu ai avut timp să îți duci la capăt toate obiectivele pe care ți le-ai propus, în 2019 ai destul timp să te gândești ce îți dorești să realizezi și chiar să te ții de planuri. Majoritatea dintre noi stabilim obiective legate de dietă sau de schimbări fizice, dar pe care nu reușim să le ducem la bun sfârșit.
Cei de la L’Oreal Paris ne vorbesc despre cele mai importante obiceiuri de îngrijire a tenului, sfaturi pentru înfrumusețare de care ar trebui să ținem cont în anul 2019. Dacă îți dorești să faci schimbări pe plan fizic, dar nu știi de unde să începi, poți să te inspiri din următorele sfaturi.

Menține mereu pielea curată

Este esențial că pielea să fie mereu curată, mai ales tenul. Pe acesta se adună multe impurități de pe timpul zilei fără să ne dăm seama. O curățarea corectă a tenului se face în fiecare seară începând cu demachierea și în fiecare dimineață înainte de a aplică machiajul. Totodată curățarea facială trebuie să fie făcută prin mișcări circulare ale mâinii și apoi clătirea se face foarte bine cu apă călduță.

Folosirea serului și a cremelor pentru hidratare

Hidratarea rămâne un aspect esențial pentru orice tip de ten. Pentru că orice femeie își dorește să aibă un ten radiant și sănătos, este important să acorzi atenție acestui pas. Tenul corect tonificat și hidratata pe lângă faptul că va arată mai bine și va radia, va fi și un ten sănătos fără probleme. De aceea este recomandată folosirea serului sau a cremei hidratanta atât dimineață cât și seară. Acestea pot conține de exemplu acid hialuronic.

Demachierea cu apă micelară

Nu este un secret faptul că demachierea trebuie să aibă loc la finalu oricărei zile. Este bine să foloseșți o apă micelara care poate curată eficient pielea și desfundă porii. Nu uită că un demachiaj necorespunzător nu face decât să îngreuneze aspectul tenului și de aceea pot apărea coșurile și punctele negre, plus aspectul inestetic și neuniform al tenului. Folosește întotdeauna tampoane de bumbac care sunt mai prietenoase cu tenul.

Folosirea protecției solare

Razele UV sunt deosebit de nocive pentru pielea tenului. Dacă pielea nu este protejată de acestea riscă o îmbătrânire prematură. De aceea este necesar mai ales în sezonul călduros să foloseșți crema cu factor de protecție solară. Folosește o crema cu textura ușoară și care să reducă în același timp aspectul liniilor fine și a ridurilor.

Tratamente profesionale pentru tenul tău

Dincolo de a folosi diferite creme și loțiuni pentru curățarea și îngrijirea tenului, o altă rezoluție de frumusețe pentru 2019 este și apelarea la tratamente de înfrumusețare acolo unde este cazul. De exemplu, pentru un ten acneic poți apela la tratamente faciale pentru acnee profesionale într-un salon specializat. Important este întâi să rezolvi problema tenului și apoi să vezi ce tip de creme și machiaj ți se potrivește.

Nu neglija pielea gâtului și a pieptului

Deși cea mai mare atenție este asupra tenului, recomandat este să nu te oprești cu îngrijirea doar aici. Pentru orice femeie, mai ales cele care trec de vârstă de 40 de ani, grijă pentru pielea gâtului și a pieptului nu trebuie să fie neglijată. Alege produse de hidratare intensă pe care să le aplici în fiecare seară înainte de culcare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS