21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinAflă acum secretul Madonnei

Află acum secretul Madonnei

Madonna se află printre numeroasele vedete de la Hollywood care arată extrem de bine chiar dacă are vârstă de 60 de ani. Această a obișnuit publicul prin aparițiile ei vestimentare nonconformiste, la fel că cele ale femeilor mai tinere, potrivit promovarea.site. Desigur, pe diva o ajută foarte mult și fizicul de invidiat. Însă acest corp perfect pe care îl vedem mereu în reviste sau la televizor, nu este atât de ușor de întreținut. Vedetă depune multă muncă pentru a arată în acest fel.
De aceea, multe femei tinere sau cele care se află deja la vârstă Madonnei, se întreabă care este secretul acesteia și ce pot face și ele pentru a arată la fel de bine. Iată câteva dintre secretele pe care Madonna le-a dezvăluit:

În primul rând, această practică mult sport în special fitness, dans, dar în timpul liber face și yoga. Această se antrenează mereu cu dansatoarele ei înainte de concerte chiar și pe cele mai ritmate dansuri. Totodată, dietă joacă un rol foarte important. Într-un interviu oferit către CNN, vedetă a declarat faptul că ține o dietă macrobiotică și a descris chiar cum arată un meniu pe care îl servește la cină: peste, legume fierte și salată. O cină simplă, fără prea multe calorii, dar și gustoasă. Cât despre deșert, această spune că mănâncă foarte rar și atunci când o face, alege o pâine prăjită cu gem de căpșuni.Dietă la care se referă vedetă, cea macrobiotică, este de origine provenită din tradițiile japoneze. Această a declarat jurnaliștilor și faptul că în permanentă o însoțește în călătorii un bucătar japonez.

Dincolo de sport și de dietă, Madonna apelează și la tratamente estetice de înfrumusețare. Nu este de ajuns doar mișcarea și alimentația sănătoasă pentru a arată bine, mai ales că semnele de îmbătrânire nu pot fi tratate decât cu astfel de tratamente specializate. Această are chiar și un estetician personal care știe cum să îi îngrijească tenul, pentru a arată cât mai tânăra posibil. Esteticianul Madonnei a declarat că din anul 2006 se ocupă de tratamentele estetice pentru această, iar mama lui a fost în trecut esteticianul vedetei.

Chiar dacă are profesioniști care se ocupă de tenul ei, Madonna este foarte în tema cu toate lucrurile ce țin de îngrijirea pielii, această are chiar și o linie proprie inovatoare de produse cosmetice pe nume MDNA SKIN. Cel mai important aspect al tenului pe care esteticianul Madonnei îl recomandă pentru toate femeile este hidratarea, dincolo de tratamentele de înfrumusețare. Esteticianul a spus despre vedetă că această se spală mereu dimineață cu loțiune din gama ei, după care aplică serul pentru ochi și pentru întregul ten. Seară mai aplică și o masca pentru ochi pentru a-i calmă și pentru a reduce umflarea de sub ochi.

Madonna pune mare preț pe hidratarea tenului, calmarea lui, dar și pe strălucire. Această face tratament de micro dermabraziune, micro curent și tratamente cu oxigen, o dată pe luna. Totodată, ea recomandă tuturor femeilor să nu facă exces de produse cosmetice mai ales de care nu sunt potrivite pentru tipul lor de piele și să apeleze la un specialist atunci când este cazul.

În concluzie, frumusețea și aspectul tânăr al Madonnei nu este atât de ușor de întreținut pe cum pare. Vedetă folosește numeroase tehnologii pentru a-și ține corpul și tenul cât mai tânăr, dar folosește și proceduri tradiționale precum cremele și serurile faciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS