23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Magazin Rio de Janeiro a găzduit cel mai mare festival al tatuajelor

Rio de Janeiro a găzduit cel mai mare festival al tatuajelor

-

Artişti din întreaga lume şi-au dat întâlnire la Rio de Janeiro pentru al şaptelea festival internaţional al tatuajelor. Evenimentul are şi scop umanitar: fondurile adunate cu această ocazie vor fi donate bolnavilor de cancer.
Festivalul, organizat timp de două zile, este cea mai mare reuniune a experţilor în tatuaje şi piercing din lume. Anul acesta au fost 254 de standuri iar amatorii de decorare a propriului corp au putut alege din mii de modele.
Festivalul a găzduit şi alte activităţi: de la confruntarea poetică între cântăreţii de funk la concerte susţinute de cei mai îndrăzneţi DJ.
Dorinţa de decorare a diferitelor părţi ale corpului nu ţine cont de vârstă. În plus, la ediţia din acest an pacienţii de cancer se bucură de servicii gratuite.
Organizatorii au estimat că ediţia din acest an a festivalului a atras 34.000 de oameni.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.