10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFotografia unui ou (World Record Egg ), cea mai apreciată din lume pe Instagram

Fotografia unui ou (World Record Egg ), cea mai apreciată din lume pe Instagram

”World Record Egg” este numele unui cont de Instagram cu o singură fotografie și o singură misiune, să doboare recordul mondial privind popularitatea pe Instagram.
Misiunea a fost îndeplinită azi, când, oficial, World Record Egg a devenit contul cu 2,6 milioane de urmăritori și o fotografie care a strâns 25,2 milioane de likeuri.
Recordul mondial a fost stabilit în 10 zile de la lansarea provocării online. Pentru a ajuta la stabilirea acestor cifre impresionante, oul, care între timp a primit și un nume – Eugene – a fost promovat de mai multe personalități din SUA, iar ”World Record Egg” a apărut în mai multe postări publice făcute de The Ellen Show și Jimmy Fallon.

Între timp, săptămâna trecută a fost stabilit un nou record și pe Twitter după ce un milionar japonez a promis un premiu celor care vor redistribui mesajul său și îi vor urmări contul. Un premiu de peste 8.000 de euro pentru un mesaj postat pe Twitter. Aceasta este promisiunea făcută de japonezul Yusaku Maezawa care a reușt astfel să aibă cel mai viralizat mesaj de pe Twitter, adunând 4,306,394 Retweets și 1,060,121 Likes până la data la care se încheia concursul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS