Acasă Magazin Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume divorţează după 25 de...

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume divorţează după 25 de ani de căsnicie

-

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon şi cel mai bogat om din lume, divorţează după o căsnicie de 25 de ani, potrivit tmz.com, citat de Mediafax.

Anunţul a fost făcut chiar de Bezos, în vârstă de 54 de ani, pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter.

Acesta a mai scris că el şi soţia sa, MacKenzie, în vârstă de 48 de ani, divorţează pe cale amiabilă. „Ne simţim extrem de norocoşi că ne-am cunoscut şi extrem de recunoscători pentru fiecare an de căsnicie”, a mai scris acesta. „Dacă am fi ştiut că ne vom despărţi după 25 de ani, tot ne-am fi căsătorit”, a adăugat acesta.

Cei doi s-au cunoscut în New York, pe când Bezos era vicepreşedinte al unui trust şi a intervievat-o pe aceasta pentru o slujbă.

S-au căsătorit în 1993, au renunţat la slujbele de pe Wall Street şi s-au mutat în Seattle, unde Jeff Bezos a deschis, din garajul lui, o librărie online, afacere care va sta la baza companiei Amazon.

Jeff a devenit milionar în 1997 şi, în prezent, este cel mai bogat om din lume, cu o avere de 135 de miliarde de dolari, potrivit indexului Bloomberg privind milionarii.

Anul acesta, Amazon, fondată acum 25 de ani, a devenit cel mai bine evaluată companie listată din lume, depăşind Microsoft. Cel mai mare retailer online a fost evaluat la 797 de miliarde de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS