20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Magazin Spectacol cu pinguini îmbrăcați în Moş Crăciun într-o grădină zoologică din Japonia

Spectacol cu pinguini îmbrăcați în Moş Crăciun într-o grădină zoologică din Japonia

O grădină zoologică din Japonia intră în spiritul Crăciunului prin îmbrăcarea pinguinilor în costume de mătase în miniatură personalizate, potrivit www.euronews.com.
Parcul Matsue Vogel din prefectura Shimane organizează o plimbare cu pinguinii în fiecare zi, însă în această perioadă a anului se simte un sentiment festiv, în timp ce păsările acvatice își acoperă penajul cu un frac, cu o rochie roșie rubinie.
I se dă libertatea parcului, ieșind din incintă, pentru a merge la o grădină în jurul grădinii zoologice, în compania a câtorva membri privilegiați, special invitați ai publicului.
Spectacolul este un mare succes, iar vizitatorii de toate vârstele se bucură din plin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...