Acasă Magazin Cinci trucuri simple să faci sosul de paste cu adevărat delicios

Cinci trucuri simple să faci sosul de paste cu adevărat delicios

-

Pastele sunt preparatul culinar preferat de foarte mulți oameni din întreaga lume. Chiar dacă italienii sunt maeștri în prepararea acestora, rețetele de paste s-au răspândit în întreaga lumea, iar acum există nenumărate rețete cu acest minunat ingredient. Vă prezentăm câteva trucuri prin care sosul pe care îl pregătești pentru paste va fi mult mai gustos.

Adaugă lapte sau smântână

Pune sosul la încălzit și, înainte de a da în clocot, adaugă câteva linguri de lapte sau de smântână. Lasă sosul să fiarbă câteva secunde și stinge focul.

Rade brânză tare precum parmezanul

Dacă ai o brânză tare prin frigider, rade câteva bucăți peste sosul și pastele fierbinți. Parmezanul este cel mai potrivit, dar și brânza de oaie uscată poate fi gustoasă.

Frunze de busuioc proaspăt

Câteva frunze verzi de busuioc, rupte în bucăți potrivite, dau o savoare deosebită sosului de paste și îți dau impresia că mănânci la un restaurant din centrul Romei.

Adaugă unt în sosul de paste

Dacă nu te pricepi prea bine la sosuri, ca să fii sigur că este gustos, pune la final o linguriță de unt, cât sosul este fierbinte. Untul se topește și face sosul mai cremos, scoțând în evidență aromele condimentelor.

Pune un strop de vin bun

Sosul de paste, dacă este pe bază de roșii sau de bulion, cere și un strop de vin bun, sec și parfumat. Și la sosul alb pentru paste, care este pe bază de brânză și unt, poți adăuga un vin alb demisec, cu un parfum delicat.

Sursa: jurnalderetet.md

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...