Acasă Magazin Mel B a încercat să se sinucidă. Totul a fost povestit într-o...

Mel B a încercat să se sinucidă. Totul a fost povestit într-o carte autobiografică

-

Mel B a descris cu lux de-amănunt într-o carte autobiografică perioada neagră din viața sa, atunci când a încercat să-și pună capăt zilelor.  Cântăreața a mărturisit în volumul Brutally Honest că a fost la un pas să moară, în 2014, când a încercat să se sinucidă, după ce a înghițit 200 de pastile. Atunci s-a produs declicul, iar vedeta a început să consume cocaină, potrivit www.tabu.ro.

Tentativa de suicid a lăsat urme vizibile pe chipul ei. Mel B, care atunci făcea parte din juriul show-ul „X Factor“, a apărut în emisiune cu mai multe vânătăi, căpătate după ce a vrut să se sinucidă. Atunci declarase presei că vânătăile sunt o reacție adversă a ulcerului gastric de care suferă. Dar producătorii nu au crezut-o și au concediat-o în faza semifinalelor, decizie care și-a pus amprenta asupra psihicului ei.

Dar confesiunile sale nu se opresc aici. Cântăreața a mai dezvăluit în cartea sa că îşi începea fiecare zi cu două liniuţe de cocaină, iar în perioada în care lucra la „X Factor“ ajunsese la şase liniuţe pe zi, potrivit Daily Mail. „Am fost o persoană tristă, apatică. Am pierdut controlul. Probabil că luam cinci sau şase liniuţe pe zi înainte şi după muncă. Mi-a fost afectat creierul. Consumam cocaină pentru a mă ajuta să uit de tot ce mi se întâmpla în viaţa reală“, a mărturisit ea.

Mel B descrie această perioadă drept „cea mai tristă din viața mea”. În memoriile sale, cântăreața spune că a încercat să-și ia propria viață, înghițind 200 de analgezice din cauza bătăilor pe care i le aplica soțul ei, Stephen Belafonte. Fosta membră Spice Girls susținea anul trecut că bărbatul a bătut-o şi i-a distrus încrederea în sine, ameninţând-o că va da publicităţii o înregistrare video cu conţinut sexual dacă îl va părăsi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cioloş: PLUS nu va mai face declaraţii politice

Preşedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a anunţat că membrii partidului nu vor mai face declaraţii politice şi vor intra într-un "armistiţiu...