Poliția din Houston a postat duminică, 28 octombrie, pe Twitter fotografii cu actorul Matthew McConaughey, care a adus prânzul la două secţii de poliţişti şi pompieri, potrivit houston.culturemap.com. Actorul, câștigător al premiului Oscar și originar din Texas, a petrecut ceva timp cu pompieri de la Houston și cu dispecerii de la 911. McConaughey a spus că dorește să-și viziteze statul de origine pentru a-i onora pe cei care au fost pe frontul de după uraganul Harvey.
Toată lumea a părut surprinsă când şi-a făcut apariţia şi s-a prezentat, ca şi cum nu a fi fost sigur că va fi recunoscut. „Eu sunt născut şi crescut în Texas, iar oamenii de aici au luptat şi s-au dedicat muncii. Ei sunt un exemplu pentru mine”, a spus McConaughey. „Numai în ultimul an, cu uraganele din Puerto Rico, Carolinas și Florida și incendiile din California, numărul bărbaților și al femeilor eroi, care au luptat pe frontul dezastrelor naturale, este uluitor”
Matthew McConaughey a obţinut un Oscar în 2014 şi e printre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.