Acasă Magazin Cirque du Soleil a oferit pentru prima dată un spectacol în Arabia...

Cirque du Soleil a oferit pentru prima dată un spectacol în Arabia Saudită

-

Faimoasa trupă canadiană Cirque du Soleil a oferit pentru prima dată duminică un spectacol în Arabia Saudită, impresionând publicul printr-un uimitor show de acrobaţii, în pofida unei crize diplomatice severe între Ottawa şi Riad, informează AFP.

Show-ul a avut loc în capitala Riad, cu ocazia Zilei Naţionale a Arabiei Saudite, la puţin peste o lună după expulzarea ambasadorului canadian de către regatul saudit şi o îngheţare a relaţiilor comerciale, în replică la solicitările Ottawei de eliberare a activiştilor închişi de această monarhie din Golf.

Peste 80 de artişti au urcat pe scenă, îmbrăcând pentru această ocazie 250 de costume care au ţinut cont de tradiţiile din acest regat ultraconservator, a indicat Cirque du Soleil.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă arătați croit prea dintr-o bucată...

Bancul zilei

Un polițist oprește un student pe stradă pentru a-i verifica actele: Așa, văd că nu lucrăm….Așa este.Înseamnă că trândăvim...