Acasă Magazin Video incredibil! Un tânăr declarat mort s-a trezit chiar înainte să fie...

Video incredibil! Un tânăr declarat mort s-a trezit chiar înainte să fie îngropat

-

Un tânăr declarat mort „a revenit la viață” chiar cu puțin timp înainte să fie pus în sicriu și îngropat, sub privirile uluite ale celor veniți să asiste la înmormântare. https://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-tanar-declarat-mort-s-a-trezit-chiar-inainte-sa-fie-ingropat-momentul-a-fost-filmat.html

Povestea desprinsă parcă din filme s-a înregistrat în cursul acestei săptămâni, în localitatea nigeriană Warri. La 7 ore după ce tânărul Akpo, de 25 de ani, a fost declarat mort, cand rudele se pregăteau să-l îngroape, potrivit tradiției, mama lui a insistat ca toată lumea să se roage pentru mort, sperând într-o minune, relatează pulse.ng.
Spre uluirea tuturor, tânărul a început să dea semne de viață, momentul fiind filmat cu mobilul de un martor. Bărbatul a fost purtat pe brațe până la mașină și dus de urgență de la spital, unde medicii au spus că Akpo este sănătos și nu are niciun motiv de ingrijorare.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.