Acasă Magazin Reţeta de weekend - Frittata cu salami și mozzarella

Reţeta de weekend – Frittata cu salami și mozzarella

-

Ingrediente:
6 ouă, 2 linguri smântână, 1 ardei dulce mediu (de tip kapia), 70 g mozzarella, 4-5 felii salami, 3 roșii cherry, ½ linguriță busuioc uscat, 1 lingură ulei de măsline, sare și piper negru.
Pentru decor: Frunze de busuioc proaspăt.

Mod de preparare:
Taie ardeiul dulce fâșii sau cubulețe. Încinge o tigaie la foc mediu, toarnă în ea ulei și adaugă fâșiile de ardei. Călește-le câteva minute amestecând din când în când.
Între timp, sparge ouăle într-un bol, adaugă busuiocul uscat, condimentează cu sare, piper negru și toarnă smântâna. Mixează totul împreună cu ajutorul unui tel.
Apoi toarnă mixtura de ouă peste ardei și aranjează deasupra salami, roșiile cherry cu partea tăiată în sus și rupe bucăți de mozzarella pe toată suprafața.
Acoperă tigaia cu capac și coace frittata la foc mic circa 15-20 de minute sau până când este gata.

Menţiuni:
Servește frittata caldă alături de orice dorești.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sorin Cârțu anunță: Pigliacelli revine la prima echipă!

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a afirmat că Mirko Pigliacelli și-a încheiat „exilul“ la echipa secundă. „Sorinaccio“ a menționat că portarul italian va reveni...