10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Prăjitura „felie de cocos“

Reţeta de weekend – Prăjitura „felie de cocos“

Ingrediente:
Pentru blat: 400 g nucă de cocos, 10 curmale, 3 linguri cacao, 1 lingură miere, 1 lingură ulei de cocos, 1 linguriță esență de vanilie, 1 praf de sare.
Pentru cremă: 400 g nucă de cocos, 2 linguri miere, 1 lingură ulei de cocos.
Pentru glazură: 6 linguri cacao, 4 linguri ulei de cocos, 2 linguri miere, 2 linguri nucă de cocos.

Mod de preparare:
Tapetaţi o tavă cu hârtie de copt. Puneţi toate ingredientele pentru blat în blender și le omogenizaţi, apoi le puneţi în tavă și le presaţi. Pentru cremă, puneţi toate ingredientele în blender și le amestecaţi până când obțineţi o pastă. Întindeţi crema peste blat și nivelaţi.
Combinaţi cacaua cu mierea și uleiul de cocos, puneţi glazura peste prăjitură, o nivelaţi și presăraţi fulgii de nucă de cocos. Daţi prăjitura la rece peste noapte.

Menţiuni:
Se consumă a doua zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS